Крім дружини, є багато інших жінок поруч, а Лорак пасе задніх: хто оточує турецького краша Мурата Налчаджиоглу

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу зумів побудувати щасливе життя після розлучення та стати ще більш впливовим підприємцем. І його так само оточують красиві жінки.

Здавалося, що найбільшим скандалом в біографії Ані Лорак залишиться її зв’язок з продюсером Юрієм Фальосою, який на момент роману з артисткою був одруженим. Але пізніше вона зв’язала своє життя з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, свідком зради якого стала вся країна.

Хто оточує турецького краша Мурата Налчаджиоглу

Мурат Налчаджиоглу показав, як його годують
Хто оточує турецького краша Мурата Налчаджиоглу

Підприємець тривалий час не коментував численні помилки, які скоїв під час шлюбу з виконавицею, і лише перебуваючи у романі з українкою Лілією Реус, дав інтерв’ю, в якому зізнався, що сильно помилявся.

Пара побралася декілька місяців тому. Після пишного весілля молодята рушили у медовий місяць на батьківщину чоловіка в Туреччину. Але відпочинок більше був сімейного плану: з собою пара взяла маленьку дочку новоспеченої дружини Лілії, а також донечку Мурата від Кароліни.

Тим не менш, бізнесмен так само оточений великою кількістю красивих жінок. А вся справа бізнесі: у чоловіка безліч співробітниць, які світяться поруч з ним під час зйомок та різноманітних конференцій.

Втім, Мурат поводиться досить стримано, усіх тримає на дистанції і тепер доволі уважний у спілкуванні з журналістами.

Нагадуємо, що минулого року Ані Лорак повідомила про свої нові стосунки. Співачка зійшлася з іспанським тренером з йоги Ісааком Віджраку. Публіка скептично поставилися до нових стосунків артистки, адже знає на досвіді, що Кароліна може довіритися людині, яка того не варта.

Втім, поки що закохані знаходяться на букетно-цукерковому періоді і не так багато часу проводять разом. Здебільшого Кароліна та Ісаак разом подорожують або приїжджають в гості одне до одного. Чоловіка вже запідозрили в тому, що він одружений та має маленьку дитину, але він поспішив виправдатися та познайомив аудиторію зі своєю дорослою дочкою, яка не так давно народила йому онука. Але налагодити стосунки з українською публікою у Ісаака все одно не вийшло. Богдан Беспалов розповів про зміст їхнього діалогу і розкрив, що чоловік говорив про українців.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.