“Не відпустили”: Кароль босоніж на сцені не забула за Балана та радісна зізналася – міцно обіймає та сумує

Прихильники пари Тіни Кароль та Дана Балана досі сподіваюся на їхнє возз'єднання та зустрічання, тому усіляко намагаються знаходити підтвердження своїм здогадкам, що між ними далі щось відбувається.

Знаменита українська співачка Тіна Кароль для забезпечення гідного життя собі та своєму єдиному сину Веніаміну невпинно працює на культурному напрямку та гадаємо, що взагалі забула за відпочинок та існування відпусток.

Після 2013 року, коли виконавиця втратила дорогу їй людину, коханого чоловіка, продюсера Євгена Огіра, який не впорався з раком шлунка, вона вирішила більше не повідомляти в маси про своє особисте життя та довго не могла підпустити до себе когось іншого.

Щиро порадіти за улюбленицю прихильники змогли, коли побачили іскру в очах, закоханість та симпатію Тіни Кароль до молдовського красеня Дана Балана, який зачарував своєю увагою та манерами. Однак після проєкту “Голос країни”, що звів парочку, обидвоє не зберегли того, що було на шоу.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль та Дан Балан

Так, нещодавно відома артистка України Тіна Кароль в новому дописі в соціальній мережі Instagram висловила свої почуття, любов, вдячність за теплі приймання та за підтримку своїй публіці після концерту в українському місті Чернігів.

Співачка, стоячи босоніж, продовжувала виконувати свій хіт “Я вільна”, втім, публіка зі сцени перехопила ініціативу та сама на всю гучність наспівувала рядки даної пісні. Така щира взаємодія співачки з фанами неабияк зворушує, тому не дивно, чому поп-діва має таку масштабну армію прихильників.

“Не відпустили ви мене і я щаслива побути ще, навіть босоніж. Стійкий Чернігів, ваша жага до життя пробирала до кісток. Міцно обіймаю. Назавжди, мої свої”, – висловилася про концерт Тіна Кароль.

Нагадаємо, що відомий блогер Богдан Беспалов раніше розповідав, що йому донесли інформацію, мовляв, артистка перебуває у стосунках зі своїм гітаристом. На його думку, це може бути правдою на 70%, однак вважає, що пліткам повинен час для їх розповсюдження, а потім стане зрозуміло, чи правдиві ці слова.

Схожі статті