Репяхова похизувалася подякою чоловіка Віктора Павліка: не протирає штани просто так, а робить благу справу

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова оприлюднила світлину грамоти свого медійного чоловіка, яка підтвердила, що знаменитість займається благою справою для держави.

Нещодавно блогерка Катерина Репяхова оприлюднила світлину в розповіді на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram нову грамоту чоловіка, українського співака Віктора Павліка.

В ній висловлено подяку Народному артисту України за участь у благодійних заходах на підтримку Збройних сил України, за тверду громадську позицію та готовність вносити свої сили, душу та працю для спільної мети, аби перемогти ворога українського народу.

Віктор Павлік за своє творче життя отримав безліч відзнак та нагород, однак такі подяки мають зовсім інший сенс та цінність, адже зараз кожен вносить свою частинку для однієї цілі.

Катерина Репяхова цінує працю відомого чоловіка, тому підписала світлину ласкавим зверненням, що висловило похвалу: “Таточко наш”.

Репяхова похизувалася подякою чоловіка Віктора Павліка

Нагадаємо, що Катерина Репяхова та Віктор Павлік одружилися у 2020 році. Нещодавно користувачі соціальної мережі Instagram поцікавилися у молодої дружини, чому вона обрала в чоловіки саме Віктора Павліка. Вона зізналася, що вважає це долею, вважає, що в якийсь момент вони зрозуміли, що дуже потрібні одне одному, а їхня різниця у віці у 28 років не впливає ні на що.

Катерина Репяхова у 2021 році стала вперше мамою сина Михайла, однак зупинятися і не думає, адже мріє про донечку. Цікаво, але у житті в зіркової пари не все було так радісно та щасливо. Жінка розповіла, що з українським містом Черкаси її пов’язують спогади з концерту співачки Тіни Кароль, під пісню якої вона плакала, коли дізналася про розірвання стосунків з Віктором Павліком.

Віктор Павлік, покинув родину заради нового кохання
Катерина Репяхова з Віктором Павліком та сином

Зараз це лише спогади з неприємного етапу їхніх стосунків, втім, потім пара змогла пройти випробування від долі та залишитися разом.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.