Після втечі до США Олександр Еллерт вийшов в люди з дитиною та не приховує правду: став татом?

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт вразив свіжими кадрами, які він зробив у Сполучених Штатах Америки. Детальніше в статті.

Після повномасштабного вторгнення одною з найперших справ, за яку взявся гуморист Олександр була евакуація Ксенії Мішиної з дитиною до Закарпаття. Зірка допоміг колишній дівчині та її сину виїхати до Буковелі, після чого провів з родиною там декілька днів. І хоча публіка неабияк сподівалася, що почує про примирення між колишніми, ситуація після цього лише погіршилася.

Ксенія заявила, що не хоче навіть згадувати про коміка. Він також змінив лінію своєї поведінки: якщо раніше чоловік говорив, що буде добиватися уваги своєї коханої, то в цей раз почав публічно демонструвати незацікавленість у цьому питанні.

Олександр Еллерт похизувався пачками доларів
Олександр Еллерт вийшов в люди з дитиною

Олександр Еллерт вийшов в люди з дитиною

А вже через декілька місяців зірка повідомив про те, що рушає за кордон. За його словами, документи він зробив легально. Іншою інформацією чоловік ділитися не спішив.

Доволі довго підписники вважали, що шоумен все ж таки збирається повертатися в Україну. Але він натомість вже давно будує нове життя у Штатах. Чоловік запустив власний бізнес, а також активно виступає зі стендапами у різних містах, здебільшого саме для української аудиторії.

Також публіка не могла не помітити, що у Олександра доволі багато друзів саме у цій країні. Він постійно з’являється у компаніях різних знайомих та товаришів, добре проводить час та має з ким повеселитися. А нещодавно взагалі засвітився разом з дитиною.

Олександр Еллерт вийшов в люди з дитиною

Навряд хлопчик є його сином, але дитина почувалася доволі комфортно, а отже бачить Еллерта далеко не вперше. Відповідне відео гуморист оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Нагадуємо, що Ксенія Мішина тривалий час перебувала в Європі, перш ніж наважитися повернутися до України. Але, врешті-решт, артистка таки вирішила, що необхідно їхати на батьківщину. А зараз вона з сином Платоном проживає в Києві, активно знімається, дає інтерв’ю, а також пропагує здоровий образ життя, користь від фізичних вправ та медитацій.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?