День Прапора України: Тіна Кароль, Оля Полякова, Настя Каменських започаткували моду на патріотичні сукні

День Прапора – це народне свято українців, яке традиційно святкується 23 серпня. Свято вважається народним, саме тому українці часто обирають патріотичне вбрання і святкують цей день масштабно.

Синьо-жовті кольори на нашому прапорі мають щонайменше тисячолітню історію і сягають часів Київської Русі та Галицько-Волинського князівства. Під час хвилі європейських революцій 1848 року, названої “Весна народів”, синьо-жовтий стяг утвердився вже як прапор українського народу. Тоді, у червні 1848-го, таке знамено вперше підняли над ратушею у Львові.

День Прапора 2023

День Прапора, як і День Незалежності для українців є неймовірно важливим, адже в цей день з’явився той самий предмет, який зміг відокремити нас від інших країн. Прапор – це ніби візитна картка для кожної країни. Але наш прапор демонструє наші родючі поля та безкрайнє синє небо.

Загалом народ звик до гучного святкування цього дня, адже це дійсно важливий день. Раніше відбувалися масові заходи й концерти у кожному містечку. Але останні 2 роки для нас неможливе проведення великих масштабних свят. Все це через воєнні дії росіян, які сильно загрожують нашим життям. Проте наряджатися  у це свято патріотично не забороняє ніхто. Тому, деякі зірки вже встигли започаткувати національну моду до Дня Прапора.

Тіна Кароль

Тіна Кароль

Минулого року у Кароль була дуже патріотична сукня в синьо-жовтих кольорах і з блискітками. Воно дійсно виглядає як новенький та модний прапор. Тож, можна вважати, що Кароль була однією з перших, хто почав одягатися періодично.

Оля Полякова

Оля Полякова

Ольга все і завжди робить з розмахом, тому й на День Прапора її сукня виглядає неймовірно Звісно, вона вміщує в себе лише 2 чудових кольори. І демонструє всю суть цього свята.

Настя Каменських

Настя Каменських

А от Настя Каменських вирішила просто додати до свого вбрання справжній великий український прапор, про також демонструє її любов до країни і волю.

Схожі статті

Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в ефірі 1+1: довелося перевести погляд з Людмили Барбір

Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в прямому ефірі, в результаті чого зірці довелося перевести погляд з Людмили Барбір.

Не єдині у батьків: Дорофєєва та Позитив показали брата і сестру, які з ними з дитинства

Про Дорофєєву і Позитива говорять всі, адже вони здобули шалену популярність ще будучи разом у гурті, але мало хто знає, що Надя має брата, а Олексій сестру - хто вони і як виглядають?

Як виглядає коханий Камалії, з яким вона познайомилася на вечірці: вже є спільне фото

Найбагатша співачка України Камалія показала, як виглядає її коханий та розповіла про стосунки з ним. Їхня доленосна зустріч відбулася на вечірці.

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.