|
25.08.2023 08:44

“Хто це з ними?”: зʼявилися нові фото з таємного весілля Дорофєєвої та Кацуріна – публіці гості невідомі

Автор: Юлія Ящук

Чутки про те, що співачка Надя Дорофєєва пішла під вінець зі своїм новим чоловіком, колишнім другом Мішею Кацуріним почали ширитися в Мережі ще в червні цього року. Багато друзів зіркової пари приїздили до столиці та, подейкують, що саме на їхнє таємне весілля, яке відсвяткувалося в київському ресторані “Курені”.

Утім, дані чутки ні Надя, ні Міша коментували не стали, проте приблизно через місяць, 13 липня оприлюднили перші весільні кадри з власної таємної церемонії. З цих світлин плітки про весілля, яке пара зіграла в червні тільки підтвердилися.

Весілля Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна

Нещодавно фан-клуб відомої української артистки показав ще одну світлину з того самого таємного весілля. Так, на фото Надя та Міша постали в тих самих образах нареченого та нареченої, які вони встигли показати ще раніше, однак не самі, а з таємничими гостями, яких публіка ніколи не бачила в оточенні знаменитостей.

В коментарях почали запитувати, хто ці люди, проте відповіді користувачі на своє питання ніякої не отримали. Як виявилося згодом, в кадрі з молодатями позувала PR-менеджерка Анна Давиденко зі своїм обренцем Олексієм Ярмашем.

Нагадаємо, що шлюб з ресторатором Мішею Кацуріним став для співачки Наді Дорофєєвої другим. До Міші артистка протягом семи років була заміжня за співаком Володимиром Дантесом. Про розрив своїх стосунків пара оголосила у березні 2022 року, що стало повною неочікуваністю та шоком для всіх прихильників.

Однак для Кацуріна шлюб з Дорофєєвою виявився вже третім. Публіка довго висловлювала свій негатив в адресу співачки, адже переконані, що вона увела чоловіка із сім’ї, де росли та продовжують зараз зростати двоє маленьких дітей – дівчинка Олександра та син Іван.

Колишня дружина Міші Даша Кацуріна змогла пережити болісний розрив шлюбу та побудувати нові стосунки з колишнім чоловіком Наді Дорофєєвої, шоуменом Володимиром Дантесом.