Обраниця Холостяка-12 Топольського Катя Лозовицька показала, як виглядає її нова квартира: відгуляла новосілля

Катерина Лозовицька стала дуже популярною через свою участь і перемогу у найромантичнішому шоу країни "Холостяк". І тепер до її життя прикута неймовірна увага зі сторони прихильників.

На шоу Катя прийшла дуже спокійною та стриманою, але з чіткою метою знайти там своє справжнє кохання і боротися за нього власними засобами. Дружити з кимось з дівчат Лозовицька не збиралась, але все вийшло не так, як гадалося.

Катерина Лозовицька
Катерина Лозовицька

Звісно, історія Каті й Алекса була доволі романтичною і цікавою. Вона розвивалась поступово, адже спочатку обидва намагалися зрозуміти природу свого інтересу. А у випадку самого холостяка, йому ще й було необхідно розуміти, що він відчуває до інших дівчат та розбиратися у своїх почуттях і думках стосовно кожної з них.

Звичайно будувати стосунки на камеру не легко, навіть важко, проте такі умови шоу і кожна з дівчат знала, на що йшла. Катя ревнувала Алекса до інших, але чудово розуміла свої переваги перед іншими. Вона не розповідала про те, що між ними відбувається і робила правильно. Таким чином дівчина дійшла до фіналу й здобула серце Алекса. Та ідилія кохання не проіснувала довго, оскільки виявилось, що вони мають різне уявлення про стосунки. Тому, пара розійшлась.

І напевно, це сталося на щастя, адже зараз Катерина щаслива з іншим чоловіком, який відповідає її очікуванням і дозволяє їй бути слабкою за власним бажанням. І це неймовірно важлива риса чоловіка у стосунках. Адже таким чином він проявляє свою готовність брати на себе відповідальність за жінку.

Днями Лозовицька показала свою нову квартиру і новосілля. Ймовірніше за все, Катя знову зупинилась у Польщі, адже наступного дня була у Гданську. Варто сказати, що квартира виглядає дуже гарно, стильно і сучасно.

Новосілля Лозовицької
Новосілля Лозовицької

Тож, виходить, дівчина знову розпочала своє життя з нової сторінки і це чудово, бо Катя не припиняє рухатися вперед та розвиватися в різних сферах життя.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.