|
24.08.2023 17:06

Обраниця Холостяка-12 Топольського Катя Лозовицька показала, як виглядає її нова квартира: відгуляла новосілля

На шоу Катя прийшла дуже спокійною та стриманою, але з чіткою метою знайти там своє справжнє кохання і боротися за нього власними засобами. Дружити з кимось з дівчат Лозовицька не збиралась, але все вийшло не так, як гадалося.

Катерина Лозовицька

Звісно, історія Каті й Алекса була доволі романтичною і цікавою. Вона розвивалась поступово, адже спочатку обидва намагалися зрозуміти природу свого інтересу. А у випадку самого холостяка, йому ще й було необхідно розуміти, що він відчуває до інших дівчат та розбиратися у своїх почуттях і думках стосовно кожної з них.

Звичайно будувати стосунки на камеру не легко, навіть важко, проте такі умови шоу і кожна з дівчат знала, на що йшла. Катя ревнувала Алекса до інших, але чудово розуміла свої переваги перед іншими. Вона не розповідала про те, що між ними відбувається і робила правильно. Таким чином дівчина дійшла до фіналу й здобула серце Алекса. Та ідилія кохання не проіснувала довго, оскільки виявилось, що вони мають різне уявлення про стосунки. Тому, пара розійшлась.

І напевно, це сталося на щастя, адже зараз Катерина щаслива з іншим чоловіком, який відповідає її очікуванням і дозволяє їй бути слабкою за власним бажанням. І це неймовірно важлива риса чоловіка у стосунках. Адже таким чином він проявляє свою готовність брати на себе відповідальність за жінку.

Днями Лозовицька показала свою нову квартиру і новосілля. Ймовірніше за все, Катя знову зупинилась у Польщі, адже наступного дня була у Гданську. Варто сказати, що квартира виглядає дуже гарно, стильно і сучасно.

Новосілля Лозовицької

Тож, виходить, дівчина знову розпочала своє життя з нової сторінки і це чудово, бо Катя не припиняє рухатися вперед та розвиватися в різних сферах життя.