“Просто Петро”: дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова засвітилася в обіймах кума чоловіка – на всю залу

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова продовжує ділитися кадрами з відпочинку із курортного та мальовничого Трускавця, однак вже без зіркового чоловіка.

Блогерка Катерина Репяхова зізналася, що з самого малечку звикла приїздити на відпочинок до старовинного міста з дивовижною красою та місцевістю, до Трускавця. Тому, і в дорослому віці, маючи свого сина, вона не зраджує своїм родинним традиціям і цього літа теж відправилася до курорту.

Спочатку вся зіркова родина перебувала на спільному відпочинку, утім, чоловіку Віктору Павліку треба продовжувати працювати та готуватися до концертів, тому залишив дружину з сином та її мамою в Трускавці, а сам відправився у справах до столиці.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік
Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Дружина знаменитого співака вже встигла прогулятися вуличками міста, насолодитися спільним часом з чоловіком та сином, випити джерельної води із самого бювету, а тепер оприлюднила цікаві кадри з концерту українського співака, кума Віктора Павліка, Петра Чорного.

Так, 29-річна блогерка Катерина Репяхова з сином Михайлом на руках танцювала під живий спів артиста, а Петро своєю чергою спустився зі сцени, по-дружньому тепло обійняв дружину свого кума та публічно представив жінку всій глядацькій залі:

“Петро Чорний. Який шикарний концерт. Наживо співає, гумор, настрій. Ми у захваті”.

Катерина Репяхова засвітилася в обіймах кума чоловіка

Таким чином, Петро Чорний висловив свою повагу до дружини свого хорошого друга та кума Віктора Павліка, тому обійняв Катерину на всю публіку та зробив з нею та сином Михайлом декілька світлин:

“Ну Петро і дає. На весь заг оголосив. Просто Петро кум Віктора Павліка”.

Катерина Репяхова засвітилася в обіймах кума чоловіка

Нагадаємо, що перед такою бажаною поїздкою до Трускавця Катерина Репяхова повідомила, що їхній 2-річний син Михайло захворів. На вечір у хлопчика піднялася температура до 40 градусів, тому на ранок матуся повела хлопчика до лікаря. Вона переконана, що Михась почав хворіти через взаємодію з іншими дітьми у дитячому садку. Втім, переконана, що краще, щоб синочок почав знайомитися раніше з багатьма вірусами.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.