Даша Кацуріна показала підготовку доньки до зустрічі з вітчимом Дантесом – ось така любов до нового тата

Нова дівчина відомого українського співака Володимира Дантеса Даша Кацуріна показала підготовку її доньки Олександри до благодійного концерту коханого чоловіка мами.

Про свої нові стосунки Володимир Дантес та Даша Кацуріна публіці розповіли не відразу та усіляко відходили від питань про їхній роман. Чого не можна сказати про Надю з Михайлом, які майже відразу після всіх чуток в мережі про їхні стосунки відверто представилися разом, що тепер вони офіційно в статусі пари.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Даша Кацуріна та Володимир Дантес

Володимир Дантес раніше зазначав, що його дратувала згадка в новинах та в обговореннях прихильників, мовляв, вони просто помінялися партнерами. На його думку, обмін відбувається зі згоди обох сторін, а в цій ситуації його думки не запитував ніхто.

На питання, чи запросила колишня Надя Дорофєєва та Міша Кацурін його та Дашу на їхнє таємне весілля, Дантес відповів, що ні, утім, вважає, це навіть дивним йти на церемонію узаконення нових стосунків його першої дружини.

Даша Кацуріна пережила болісно етап розлучення з ресторатором Мішею Кацуріним. Вона зізналася, що вони з Володимиром Дантесом дуже підтримували одне одного, навіть відчували симпатію, однак поки не відпустили попередні стосунки не наважувалися поринати в нові.

Нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram бізнесвумен Даша Кацуріна оприлюднила цікаве відео. Її донька Олександра, яка народилася у шлюбі з Мішею Кацуріним, сиділа у кріслі перукарні, де майстер салону робив дівчинці нову зачіску. Щобільше, такі приготування були пов’язані саме з проведенням нового благодійного концерту вітчима, аби з’явитися на нього у повній красі.

Даша Кацуріна показала підготовку доньки до зустрічі з вітчимом Дантесом

Кацуріна повідомила, що співоче дійство організоване виключно з благодійної мети, аби зібрати кошти для хлопців окремої бригади:

“Сподіваюся ви теж так готуєтесь до концерту Володимира Дантеса, дівчата. Сьогодні виступ Вови повністю благодійний, всі гроші на потреби хлопців 113 бригади, не соромимось купуємо квитки”.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.