Марина Боржемська показалася у весільному салоні та обирає там сукню – забула Узелкова та виходить заміж?

Відома українська фітнес-тренерка Марина Боржемська показалася в стінах весільного салону, аби обрати сукню для пам'ятного заходу. Невже спортсменка виходить заміж вдруге?

Марина Боржемська в медійному світі відкрилася публіці після шлюбу зі знаменитим українським професійним боксером В’ячеславом Узелковим. У 2018 році пара офіційно оголосила про рішення розлучитися, а потім з цієї новини почали випливати все нові підводні камені.

У новому інтерв’ю в гостях у відомої телеведучої, журналістки та громадської діячки Маші Єфросиніної Марина Боржемська розповіла, що зараз чоловік не бере участі у вихованні дітей, не допомагає фінансово та навіть не з’явився у їхньому житті після початку повномасштабного вторгнення.

Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков

Їй неприємно коментувати тему розлучення зі своїм колишнім чоловіком, адже цієї людини немає зараз з ними, не було і не буде. Утім, вона подякувала за чудових двох дітей, давно відпустила образи й почала нове життя з чистого аркуша.

Марина Боржемська відверто зізналася, що син Роберт та донька Олівія ставали свідками багатьох сварок батьків. Наразі вони свідомі та ніколи не просили, аби батько після розлучення допомагав їм фінансово, коли це було необхідно.

Нещодавно Марина Боржемська змогла здивувати своїх підписників в соціальній мережі Instagram. Тренерка з’явилася в одному з весільних салонів, приміряла варіанти різних суконь та запитала думку у користувачів, яка їй пасує більше.

Марина Боржемська показалася у весільному салоні та обирає там сукню

Ба більше, знаменитість не повідомила для якого заходу обирає сукню, який має відбутися вже цього понеділка, тому чекаємо нових розповідей Марини Боржемської, аби вгамувати свою цікавість та дізнатися, яку із приміряних суконь вона обрала:

“А що я тут роблю? Куди обираю сукню?”.

Марина Боржемська показалася у весільному салоні та обирає там сукню

Спортсменка на оприлюдненому відео приміряла різні довгі сукні зі своїми оздобленнями та кольорами. Від традиційного білого до кремового та чорного, однак всі показані варіанти ідеально сіли їй по фігурі.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.