Старша донька Олени Кравець показала свої круасанчики: від таких можна й слиною все затопити (ФОТО)

Існує хибна думка, що зіркові діти не ладні самостійно нічого робити по дому, не люблять готувати, прибирати та постійно користуються послугами спеціалістів, утім, Маша Кравець вирішила розвіяти усі стереотипи.

Знаменита комедійна акторка Олена Кравець з 2002 року офіційно одружена з телевізійним продюсером Сергієм Кравцем. Подружжя пройшло чимало складних життєвих випробувань та навіть стикнулося з кризою у стосунках. У шлюбі в пари народилася донька Маша у 2003 році та двійнята Катерина й Іван у 2016 році.

Так, після початку повномасштабного вторгнення багато українських родин не впоралися з випробуваннями долі та розривали багаторічні шлюби. Утім, Олена Кравець свою кризу в стосунках пережила ще після народження її двійнят у 2016-му. Тоді подружжя було на межі розлучення у зв’язку з кризою середнього віку і неї, і у чоловіка.

Каже, що вони з коханим дуже хотіли другу дитину, однак при народженні двійні їхнє життя перевернулося з ніг на голову. Згодом покращити ситуацію та вийти зі скрутного становища допоміг саме чоловік Сергій, який залишався у більш ясній свідомості, ніж Олена.

Відомо, що старша донька Олени Кравець Марія вчиться на піарницю та займається танцями. Також 20-річна дівчина зізналася, що вже не самотня та має бойфренда, на ім’я Ростислав. Судячи з його світлин у соціальних мережах, він, як і його кохана теж полюбляє танці, розвивається в напрямку хіп-хопу.

Старша донька Олени Кравець показала свої круасанчики

Нещодавно Марія Кравець розвіяла стереотипи суспільства, що зіркові діти майже нічого не готують та не займаються будинком. У своєму блозі Маша оприлюднила світлину вже приготованих нею круасанів, від яких може потекти слина.

Старша донька Олени Кравець показала свої круасанчики

Розповіла, що приготування було швидким, а результат перевершив всі очікування, адже це було дуже смачно:

“Круасани вирішила одразу ж закинути в духовку. Щось неймовірне.. Так швидко і так смачно!”.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.