Холостяк Михайло Заливако переміг у конкурсі мокрих майок і показався у всій красі: Богдан і Квіткова ахнуть

Михайло Заливако став відомим завдяки участі у найромантичнішому шоу України "Холостяк". Саме там чоловік вирішив знайти своє справжнє кохання та побудувати серйозні стосунки.

Михайло прийшов на шоу бувши зовсім невідомим, але він пройшов кастинг і продюсери обрали його на роль головного героя. І не помилилися, адже багатьох дівчат він зачепив своєю харизмою, почуттям гумору та щирістю. Річ в тому, що у Заливако дуже правильні стандарти стосовно жінок. Він поважає жінок в цілому й поважно ставиться до кожної. Також Михайло дуже ввічливий та іноді навіть сором’язливий, проте завжди готовий захистити й допомогти.

Михайло Заливако
Михайло Заливако

Певно, всі ці якості разом змогли притягнути шалену увагу дівчат до Заливако. Він насправді подобався багатьом учасницям сезону. Але свою симпатію і він явно проявляв до Юлі Зайки й Анни Богдан. Майже з середини проєкту вони обидві були його фаворитками. Але перемогу і серце холостяка змогла отримати лише одна – Анна Богдан.

Та зараз Михайло знову холостяк, це сталося за спільним бажанням з Анею. І зараз кожен живе своє життя. Міша багато працює та приділяє багато часу собі і своєму здоров’ю. Він часто відвідує спортзал, де ставить нові рекорди. Попри свій багаторічний досвід, він займається з тренером, адже варто розуміти свою норму.

Зараз Заливако активно займається зі штангою. Він додає вагу і тренується, адже для нього результат – це дуже важливо. Саме тому він кожного разу показує свої нові досягнення у сторіс інстаграм.

Так, наприклад, днями Міша показав, як після тренування він стоїть у мокрій майці. Михайло підписав це як перемога у конкурсі майок.

Сторіс Михайла
Сторіс Михайла

А от в наступній сторіс він власноруч вижимав свою футболку, і це вже дійсно показує, що у нього було дуже гарне і живе тренування.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?