Погладшав та відростив шевелюру: як Олександр Цвігун змінився після відкриття власного ресторану

Олександр Цвігун став відомим завдяки участі і перемозі у головному кулінарному шоу "МастерШеф". А також Сашко в одному з сезонів став переможцем і обійшов справжніх досвідчених професіоналів.

Сашко з перших ефірів “МастерШеф. Професіонали” проявив себе як дуже сильного, начитаного та майстерного учасника. В його голові постійно літають якісь ідеї стосовно рецептів, які він згодом обов’язково втілює в життя. Це чудово, адже він одразу ж може зрозуміти чого вартують його ідеї.

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Олександр Цвігун
МастерШеф. Битва сезонів учасники: Олександр Цвігун

З початку Саша здавався всім іншим трохи дивним, адже він постійно був у своїх думках, часто гальмував, не зовсім уважно слухав питання суддів та поради колег по цеху. Але це жодним чином не завадило йому дійти до суперфіналу і вразити суддів своїм неординарним підходом. Щоправда, у професіоналах Цвігун так і не здобув перемогу.

Проте він не з тих, хто здається. Згодом Олександр з більшим досвідом і багажем знань прийшов на “МастерШеф. Битва сезонів”. І от вже там він здобув перемогу та протягом всього сезону вражав суддів та суперників своїми неймовірними рецептами. Йому завжди вдавалося донести свої ідеї та поради, коли він був з кимось у команді.

З Цвігуном майже кожен учасник хотів попрацювати, бо його ідеї та підхід до роботи вартують уваги і в нього можна повчитися. Попри свій юний вік Сашко не поступається професіоналам з 30-річним стажем роботи. І це вже багато про що говорить.

Коли Цвігун отримав свою довгоочікувану перемогу, він зміг виграти й мільйон гривень на реалізацію будь-якої ідеї. І хлопець не так давно відкрив ресторан “Мрійники” з авторською кухнею.

І з того часу він дуже змінився зовнішньо. Річ в тому, що він трохи набрав у вазі та відростив доволі довгу шевелюру.

Але якщо йому самому комфортно так, це чудово, проте зміни помітно з першого погляду на Сашка.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.