Сукенка ледь тримається, а волосся розпатлане вітром: Соломія Вітвіцька показала, як її бачить коханий

Соломія Вітвіцька вперше після розлучення заговорила про своє кохання та показала кадр з прогулянки з обранцем. Якою відому телеведучу бачить її бойфренд?

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька не може похизуватися бурхливим особистим життям. Її інтерв’ю завжди обмежувалися доволі спокійними деталями опису стосунків з чоловіком Владом Кочатковим і лише після її розлучення преса та глядачі виказали певну цікавість тому, що відбулося між екс-подружжям, яке здавалося дуже щасливим та впевненим у спільному майбутньому.

Соломія Вітвіцька показала, як її бачить коханий

Вітвіцька показала свій відпочинок
Соломія Вітвіцька показала, як її бачить коханий

Соломія неодноразово зізнавалася, що це рішення їм далося дуже важко. Мовляв, рік боролися за кохання, відвідували сімейного психотерапевта. Однак, сеанси не дали очікуваних результатів. Після своєї одиночної поїздки до Сполучених Штатів Америки телеведуча повідомила своїм фанатам, що їхня історія з режисером закінчилася.

Втім, тільки на словах. Влад продовжив спілкуватися зі своєю колишньою дружиною, зустрічав її в аеропорту, дарував їй квіти і в якийсь момент аудиторія навіть подумала, що екс-пара збирається відновлювати свої стосунки. Чи сталося це невідомо. Можливо Соломія Вітвіцька багато чого не розповіла своїм шанувальникам.

Як наприклад, зараз вона не розкриває особистості свого коханого. Лише нещодавно журналістка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram доволі цікаве фото, на якому постала без макіяжу, без зачіски, у розтягнутій сукні та в окулярах. Навряд перехожі взагалі впізнали у цій жінці ведучу, яка кожного дня виходить у прямий ефір, щоб розповісти про новини в світі.

Але саме цікава деталь знаходилася у дописі до публікації. Там телеведуча вказала, що такою її бачить її кохана людина.

Є висока вирогідність того, що вона говорить про свого колишнього чоловіка, адже в шоу-бізнесі часто екс-пари відновлюють стосунки. Втім, немає сумнівів у тому, що Соломія могла знайти нове кохання і відкрити своє серце абсолютно іншому чоловіку. Фанатам залишається лише чекати, коли зірка буде готовою познайомити їх з бойфрендом.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.