30-річна Христина Соловій влізла у свою шкільну форму: спідниця наче поясок, але Вакарчук оцінить (ФОТО)

Христина Соловій – молода і неймовірно талановита українська виконавиця, яка просто зачаровує своїм лагідним і ніжним звучанням, адже вона дійсно має особливий голос і стиль виконання.

Нині Христині 30 років, але її зірковий шлях розпочався багато років тому завдяки головному талант-шоу України “Голос країни”, де зірковим тренером дівчини став Святослав Вакарчук. Саме він допоміг Христині віднайти свій стиль і свій шлях, на якому допомагав їй реалізовувати свої ідеї та рухатися вперед.

Соловій покинула Вакарчука то поїхала в Європу
Христина Соловій

І саме через таку близьку співпрацю їм приписували бурхливий роман, хоча насправді між Соловій та Вакарчуком була дише співпраця і нічого більше, до того ж чоловік був захоплений лише творчістю Христини.

Та зараз це все в минулому, адже нині Христина вже артистка з гучним ім’ям і своїм шляхом, який їй подарував визнання та славу. А це вже багато. Тому дівчина часто стає лідеркою думок. Наприклад, сьогодні, у День знань Христина вирішила нагадати дітям та їхнім батькам про важливість проживати шкільні роки в задоволення. Не зациклюватися на оцінках, на словах вчителів. Не вимагати від дитини того, чого вона не розуміє, знаходити друзів назавжди і бути просто щасливими попри все.

“1 вересня хочу нагадати дітям та батькам — не бійтеся відрізнятися. Не всі важливі знання — всередині підручника, а оцінка — не визначає успіх у житті. Торуйте свій шлях, смійтеся на перервах, малюйте квіти на полях зошитів і дружіть назавжди” – написала Христина.

Цей милий текст був написаний під фотокарткою, де Соловій одягла на себе свою ж шкільну форму крізь багато років. Трохи дивно бачити Христину у такому вбранні, адже вона нагадує американську студентку коледжу. Коротка спідниця і піджак бордового кольору.

Тож, на питання 1-го вересня та шкільних років артистка знову знайшла що сказати і до неї точно прислухатимуться інші.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.