Мама Дана Балана відгуляла гучне весілля та показала, як виглядає наречена: син нарешті одружився?

Матір знаменитого молдавського виконавця Дана Балана показала кадри з весілля та потішила підписників своїм співом. Як це було? Усі деталі в нашій статті.

Як відомо, Дан Балан походить із доволі відомої молдавської сім’ї. Його батько успішний дипломат, а матір — медійна персона, яка заробила свій авторитет десятиліттями роботи на екрані. Зараз Людмила так само успішна співачка, яка користується неабиякою популярністю серед своїх співвітчизників. Зокрема, її часто запрошують на різноманітні торжества. Веселий та позитивний репертуар гарантують гостям прекрасний настрій і приємні спогади.

Мама Дана Балана відгуляла гучне весілля

Дан Балан розповів про свою співпрацю зі співачкою з Узбекистану
Мама Дана Балана відгуляла гучне весілля

Нещодавно Людмила вирішила нагадати своїм підписникам про свій талант змушувати людей піданцювцвати під її хіти. Так, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий відеоролик, в якому показала, як виступала на черговому весіллі.

Свято зіграли у невеличкий залі, в якій було достатньо простору для фуршету та безпосередніх танців. Артистка активно працювала з камерою, поки усі присутні насолоджувалися музикою.

Нагадуємо, що за офіційною версією син Людмили Дан Балан жодного разу не був одруженим. Чоловік запевняє, що він дуже позитивно ставиться до питань шлюбу, однак не вірить, що у його житті йому може зустрітися жінка, яку він вирішить взяти в дружини.

Свою позицію він аргументує тим, що в нього доволі завищені вимоги до обраниці. Йому необхідно, щоб кохана жінка його мотивувала на успіх. Втім, Дан вважає себе доволі самодостатнім і успішним, що нівелює здатність більшості жінок налаштувати його на ще більші звершення.

Однак, за неофіційною версією, Дан Балан був одруженим і перебував у шлюбі понад 5 років. У цьому союзі у нього народився син Алан. Подейкують, що колишня дружина зірки Елла Крупеніна на даний момент проживає зі своїм спадкоємцем а Ізраїлі, де колись жив і сам артист. Дану інформацію зірка ніколи не спростовував та не підтверджував, залишаючи усе це на фантазію своїх фанатів.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.