Повна копія невістки Оксани Марченко накачала собі губи: верхня вже виходить за орбіту (ФОТО)

Як відомо, 2021-го року в сімействі Віктора Медведчука сталося поповнення, адже старший син Оксани Марченко одружився з дівчиною на ім'я Катерина.

До зустрічі Віктора Медведчука та Оксани Марченко в обидвох вже була спроба знайти своє щастя в офіційному шлюбі. Зокрема у олігарха у такому союзі народилася дочка Ірина, а у Оксани Марченко – син Богдан. Хлопчик прекрасно поладнав зі своїм вітчимом.

Пізніше в нього народилася сестричка Даша, яка зараз є дорослою та прекрасною дівчиною. Втім, 3 роки тому у родину увійшла ще одна красуня. Мова йде про дружину Богдана Катерину. Пара зустрічалася багато років перш, ніж узаконити свої стосунки. Весілля молодих людей було найрозкішнішим у 2021 році, а про торжество у пресі згадували ще довго. Через рік у пари народився спільний син, якого назвали на честь Медведчука Віктором.

Сестра невістки Оксани Марченко показала, як вона виглядає

Сестра невістки Оксани Марченко показала, як вона виглядає

Після початку повномасштабної війни в Україні родина роз’єдналася. Оксана Марченко виїхала за кордон незадовго до вторгнення, а олігарха заарештували через декілька місяців. Богдан зі своєю дружиною та сином залишився в Україні, і ба більше, Катерина неодноразово натякала на свою проукраїнську позицію, використовуючи прапори жовто-блакитного стягу.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram красуня-невістка здебільшого ділиться фотографіями своєї сім’ї. Зокрема героїнею її контенту інколи стає рідна сестра Олена, яка є її копією. Являються дівчата близнятами чи двійнятами достеменно невідомо, але, не дивлячись на неймовірну схожість, різниця у їхній зовнішності все ж таки є.

Олена, наприклад, має дуже пухкі губи, і таку красу вона отримала не від природи, а у кабінеті надання косметологічних процедур. Нещодавно дівчина поділилася у своєму акаунті черговою фотографією, на якій показала, як виглядає результат проведеної роботи над її вустами.

Сестра невістки Оксани Марченко показала, як вона виглядає

Примітно, що раніше дівчата були набагато відкритішими до публіки але після 24 лютого Катерина повідомляла, що отримує масу приємних повідомлень та відвертих погроз, через які їй довелося спочатку закрити сторінку, а потім взагалі змінити акаунт.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?