|
07.09.2023 14:08

Христина Горняк після розлучення стала худорлява та жаліється на головний біль: Остапчук довів

Христина Горняк – молода, розумна, успішна жінка, яка має власну справу у житті та постійно розвивається як особистість. Їй подобається бути у постійному русі та досягати нових вершин.

Але відомою Христина стала лише кілька років тому завдяки тому, що вийшла заміж за яскравого шоумена і телеведучого Володимира Остапчука, з яким прожила кілька щасливих років. Разом подружжя постійно подорожувало світом, вони відпочивали, насолоджувалися одне одним та робили цікаві проєкти. Але в один момент ця казка добігла свого кінця.

Христина Горняк

Нині Володимир і Христина абсолютно чужі люди одне для одного, вони навіть не спілкуються. І новина про розлучення стала для всіх дуже дивною та неочікуваною, адже ця пара завжди виглядала щасливою та ідеальною. Проте картинка у соціальному світі, далеко не завжди є такою в реальності. Тож, певно у них були проблеми, про які пара обрала мовчати і вирішувати тихо. Але це все одно призвело до розлучення.

Так, з моменту розлучення пройшло вже 11 місяців, а відгук минулого життя все ще наслідують обох. Адже Горняк та Остапчук досі вирішують питання зі спільним будинком, де Володимир продовжує робити ремонт, але вже з новою жінкою – Катериною Полтавською.

Христина й так має певні проблеми зі здоров’ям, а ці нервові справи з розподілом майна ще сильніше на неї впливають, хоч жінка й працює з психологом, емоції нікуди не подіти і як не крути, а емоційний та нервовий стан страждають найбільше.

Днями жінка показала фото в ліфті, де просто налякала прихильників своєю худорлявістю. Вона все життя була струнка і слідкувала за фігурою, але на останньому кадрі у Христини неймовірно худі ноги.

Сторіс Христини

Також Горняк поскаржилась на головний біль, а це також може бути наслідком втоми і нервів.