“Заможні чоловіки були, є і будуть”: екс-дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про своє особисте життя

Колишня дружина знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла деталі особистого життя.

Минулого року мережею почали точитися чутки про розлучення Володимира Остапчука та його другої дружини Христини Горняк. Через декілька місяців екс-пара підтвердила дану інформацію, але не надала деталей, яких так хотіла отримати аудиторія.

Володимир Остапчук і Зристина Горнякам не живуть разом
Христина Горняк розповіла про своє особисте життя

Вельми швидко телеведучий знайшов собі нову обраницю. Незабаром стало відомо про його роман з молодою журналісткою Катериною Полтавською. Натомість Христина утримувалося від будь-яких коментарів і навіть на даний момент нічого не говорить про те, як стрімко чоловік її забув.

Христина Горняк розповіла про своє особисте життя

Нещодавно Христина дала ексклюзивне інтерв’ю для програми Життя відомих людей, в якому вперше розповіла про свої взаємини з чоловіками. Зокрема жінка прокоментувала чутки навколо її романів з заможними представниками сильної статі.

“Заможні чоловіки були, є і будуть. І я нічого в цьому поганого не бачу. Я завжди кажу, що мене коли там поно*или на екранах і казали: та в неї там заможні, чи ще щось там. Я завжди казала: “Так а що? Ну так добре, я тобі бажаю також таких чоловіків”

Навіть зараз у нотаріуса є велика кількість залицяльників, і деякі з них приносять героїні нашої статті певні незручності. Наприклад, Христина розповіла про журналіста, який готовий заради неї на все, але Горняк таку жертву прийняти не може і не хоче.

Тим не менш, Христина натякнула і на можливий початок нових любовних стосунків. Колишня дружина Володимира Остапчука заявила, що вже відчуває стан закоханості. Втім, особистість красеня, який пробудив у героїні ці почуття залишається загадкою.

“Метелики… Є метелики в животі, але я взагалі така жінка влюбчива. Я хочу повагу. Я хочу нормальні стосунки. Я хочу дім залитий сонцем, сміхом дітей, багато гостей, собаку. Я як так уявляла, так і уявляю, нічого не змінилося”

На даний момент Христина вже повністю оговталася від розлучення, і, здається, готова до нових серйозних стосунків.

Про колишнього чоловіка нотаріус не сказала ані слова, побажавши йому щастя та любові.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.