“Засмутило особисте”: Христина Горняк на тлі розмов про поділ майна з Остапчуком заговорила про неприємності

Христина Горняк на тлі чуток про поділ нажитого майна з колишнім Остапчуком повідомила про нові особисті проблеми. То що насправді сталося з нотаріусом?

У 2021-му році зіркова пара Володимира Остапчука та Христини Горняк узаконила свої стосунки. Розкішне весілля, ідилія на фото, поцілунки на публіці – все вказувало на те, що подружжя живе в щасливому шлюбі.

Але, як то кажуть, не все правда, як показано на телевізійній картинці. Після довгого мовчання, коли прихильники самі запідозрили щось неладне, колишні у 2022-му повідомили, що більше не разом. Причину цього розриву публіка не дізналася донині.

Христина Горняк та Володимир Остапчук
Христина Горняк та Володимир Остапчук

За період свого подружнього життя Христина та Володимир будували розкішний будинок під Києвом, яким неодноразово хизувалися, своїй аудиторії в соціальних мережах та розповідали, як його облаштовують. Проте згодом Христина повідомила, що всі ремонти в їхньому сімейному гніздечку поставлено на паузу.

Проте після розлучення мережею ходять чутки, що наразі триває поділ спільного нажитого майна, особливо після гучних заяв Христини, що в неї зараз негаразди в особистому житті. Деталі повідомляти не стала, лиш додала, що час розсудить, хто правий, а хто ні.

Христина Горняк заговорила про нові неприємності

Нещодавно у своїх stories в соціальній мережі Instagram жінка підлила масло до вогню для розмов про невирішене питання з Остапчуком. Христина повідомила, що зараз їй дуже важко, її засмучує власне особисте і що вона дуже розчарувалася в людях.

“Нещодавно мене трішки емоційно засмутило особисте, я б назвала це, своєю мірою – розчарування в людях та неочікуваності таких вчинків від них. Так, розумію, що кожен має свої мотиви та бачить життя через свою призму, але мені дуже стало неприємно”, – ділиться переживаннями Горняк.

Христина Горняк заговорила про нові неприємності

Відомо, що питання поділу майна було вирішено поставити на паузу, адже нотаріус довго знаходилася за кордоном, а чоловік живе з новою коханою Катериною в орендованій квартирі. Проте зараз Христина повернулася в Україну й, імовірніше за все, цю справу колишні без уваги не залишають, тому дівчині емоційно складно.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.