Камалія показала, як її двійнята Арабелла та Мірабелла Захур змінилися за 2 роки в Англії: “Вже дорослі”

Найбагатша співачка України Камалія оприлюднила лінійку фото зі своїми дочками на честь їхнього дня народження. Як зараз виглядають єдині спадкоємиці зірки?

Арабелла та Мірабелла, напевно, можуть по праву називатися найбажанішими дітьми в усьому українському шоу-бізнесі. Камалія довго боролася за право стати матір’ю і, врешті-решт, після 10 років невпинних старань та спроб вона таки змогла виносити та народити двох чарівних красунь. Дівчата отримали дуже символічні імена і принесли світло у дім пари.

Камалія показала, як виглядають її десятирічні двійнята

І хоча співачка дуже мріяла народити, саме вона стала суворим вихователем в сім’ї. А отзірковий батько полюбляє дівчат балувати та весело проводити з ними час.

Камалія показала, як виглядають її десятирічні двійнята

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Мохмаммад евакуював дочок до Лондона. Родина не приховувала того факту, що їх попередили про небезпеку. Але сама співачка вирішила, що нікуди не поїде.

Тоді розпочалася її розлука зі спадкоємцями. І хоча час минає непомітно і пройшло майже 2 роки, артистка не припиняє дивуватися тому, як змінилися її маленькі красуні. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram підбірку фотографій, яких показала Арабеллу та Мірабеллу у різному віці. До речі, декілька днів тому двійнятам виповнилося 10 років.

Артистка як і раніше постійно говорить про них у своєму блозі, регулярно публікує з ними фотографії та готова заради своїх дівчат абсолютно на все. Бабуся, яка давно не бачила своїх онучок, також не припиняє тішитися цій приємній події. Чи залишаться вони вдома, або ж вирішать повернутися до Великобританії поки що невідомо, адже раніше співачка говорила про те, що хоче повернути дівчат на стаціонарне навчання, натякаючи, що красуні будуть вчитися в Києві.

Втім, поки що незрозуміло, чи потрапили вони в українську школу або ж повертаються до Великобританії.

Нагадуємо, що для мільярдера це перший шлюб та не перші діти. Бізнесмен має старшу дочку Таню, а також єдиногосина Армана. Саме з ними чоловік поселився у Лондоні. Матір його дітей проживає в російській федерації, але не підтримує війну.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.