Втекла у Штати, щоб вийти заміж вдруге? Аліна Гросу засвітила обручку на безіменному пальці (ФОТО)

Знаменита українська співачка Аліна Гросу засвітила на особистій сторінці в Instagram доволі цікаву деталь. Чи є імовірність того, що співачка вийшла заміж?

Як відомо, знаменита українська співачка Аліна Гросу емігрувала у Сполучені Штати Америки наприкінці минулого року. При цьому зірка підкреслила, що еміграція носить тимчасовий характер, адже співачка планує повернутися. Мовляв, у Каліфорнії вона проходить курси з підвищення кваліфікаційних навичок.

Мова йде про акторську школу. За цей час Аліна жодного разу не приїжджала до України, але встигла навідатися до Індії, де проходила реабілітацію після операції. У фанатів накопичилося дуже багато запитань, але на жоден з них Аліна не поспішає відповідати.

Аліна Гросу засвітила обручку на безіменному пальці

28-річна Аліна Гросу показала малечу, яка зробила її матірʼю та побудила інстинкти
Аліна Гросу засвітила обручку на безіменному пальці

Зокрема, Аліна дуже часто отримувала питання стосовно Романа Полянського, з якою у неї був роман. Ця цікавість базується на його походженні, адже чоловік є громадянином російської федерації. Аліна так і не відповіла, чи розсталася з ним, хоча натякнула на такий фінал їхніх стосунків. Також Гросу заявила, що допустила велику помилку, зробивши ці стосунки публічними.

Та чи існує імовірність того, що пара просто виїхала з України та почала жити в Сполучених Штатах Америки, подалі від війни та людської уваги? Такий шанс є, але він доволі мізерний.

Втім, нещодавно Аліна засвітила на знімках обручку на своєму безіменному пальці. Не виключено, що даний аксесуар був просто доповненням до її гардеробу і не ніс жодних цінності та сенсу.

Нагадуємо, що не так давно Аліна Гросу кардинально змінила стиль та змінила зачіску. З яскравого блонду вона перейшла у природній рудий колір. Примітно, що такий стиль неймовірно пасує артистці, що для більшості фанатів було несподіванкою.

Аліна Гросу продовжує займатися творчістю попри свою віддаленість від українського слухача. Тим не менш, їй вдається не тільки випускати нові композиції, але і навіть знімати кліпи. У перші місяці війни Аліна також активно говорила про своє бажання продовжувати творити, але розуміла недоречність цього.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.