Дружина Романа Сасанчина на очах у чоловіка отримала величезний букет троянд з доставкою: презент не від нього

Відома українська блогерка та дружина переможця шоу "Голос країни" Романа Сасанчина Іванна розповіла, як її тішать близькі люди. Всі деталі в статті.

За життям красуні Іванни користувачі мережі почали слідкувати, коли стало відомо про її стосунки з переможцем вокального конкурсу “Голос країни”. Пара доволі швидко розвивала свої відносини і вже незабаром стало відомо, що в них народиться спільна дитина.

Блогерка показувала користувачам абсолютно все: від усвідомлення, що незабаром вона стане матір’ю, до пологів.

Дружина Романа Сасанчина отримала величезний букет троянд

Родина Сасанчина
Дружина Романа Сасанчина отримала величезний букет троянд

Зараз вони — щаслива родина. Молоді люди переїхали з Тернопілля до Києва, не дивлячись на те, що спочатку не хотіли жити в квартирі, яку Роман виграв на шоу. Молода сім’я планувала продати її та придбати інше житло. Втім, доля розпорядилася іншим чином. З такою ситуацію зіштовхнулося багато українських сімей після початку повномасштабної війни.

Обидва активно розвиваються: Іванна прокачує свій блог, за яким спостерігає все більше людей, а Роман продовжує підкорювати музичну індустрію.

За ними завжди цікаво спостерігати, адже Іванні є чим поділитися. Наприклад, нещодавно дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію величезного букету червоних троянд. До нього також була додана записка, яка серйозно здивувала Романа.

Дружина Романа Сасанчина отримала величезний букет троянд

“Дзвонить кур’єр… Виходжу я, а мені кажуть: “Іванна, нас всіх підняли на ноги, щоб ми терміново доставили це вам”. І уявіть, в якому я приємному шоці! Я то таке, а от Роман мій який був шокований, коли побачив листівку”

Ці квіти Іванна отримала від кур’єра, але швидко зрозуміла, від кого вони. Блогерка зізналася, – їй було настільки приємно, що вона ледь не заплакала.

Нагадуємо, що Роман та Іванна розписалися 2021 року. Молоді люди планували зробити це після народження дитини, а заявку на реєстрацію шлюбу подали, коли дівчина знаходилася на пізніх термінах. Втім, доля повернулася таким чином, що їм вдалося розписатися одразу. Через півроку в молодій сім’ї сталася криза, через яку пліткували про розлучення пари. Тим не менш, пізніше вони ще й повінчалися.

Схожі статті

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.

Ведуча ТСН Наталія Островська не змогла приховати свою неприємність: “Випало майже все волосся”

Відома українська телеведуча Наталія Островська вийшла на зв'язок та розповіла про неприємну ситуацію, яка з нею сталася вночі. Що ж відбувається?

“Темне” минуле українських зірок: Кароль носила брови-ниточки, а Віра Брежнєва мала стрижку “під горщик”

Усіх нас є модні провали в минулому, за які навіть може виникати відчуття сорому. І для зірок така ситуація зовсім не виключення. Чим може здивувати стиль знаменитостей?