Чотири години блукала лісом: Даша Астаф’єва пішла збирати гриби, але загубилася в карпатському лісі

Українська співачка Даша Астаф'єва поділилася з підписниками пригодами, що знайшла на свою п'яту точку. Жінка загубилася під час подорожі до Карпат.

Зірка “Playboy” вирушила до Карпат, щоб полюбуватися осінньою природою. Разом зі своїм обранцем зірка збирала гриби та насолоджувалась краєвидами. Нічого не пророкувало біди. Проте незабаром, пара зрозуміла, прогулянка пішла не за планом.

Даша поділилась подіям у своїх сторіс в Instagram. Закохані загубилися та шукали дорогу додому понад чотири години. Співачка навіть не підозрювала, що з нею могло таке статися.

“Це я ще не знаю, що загубились і попереду чотири години блукань”, – підписала фото Астаф’єва.

Даша Астаф'єва показала, як загубилася в лісі
Даша Астаф’єва показала, як загубилася в лісі

Даша спокійно збирала гриби та робила фото на згадку. На одному з відео, що виклала виконавиця, вона радісна, бо знайшла великий гриб.

Даша Астаф'єва показала, як загубилася в лісі
Даша Астаф’єва показала, як загубилася в лісі

Для Даші Астаф’євої та її бойфренда історія закінчилася добре. Закохані знайшли стежку додому. Тому Даша вирішила нагадати аудиторії, що робити в подібних ситуаціях. Жінка наголошує, головне не зупинятися та шукати стежку. А також запастися їжею. Добре, що в цей час ліс багатий на їстівні ягоди.

“Їсти! Все, що можна! Особливо, якщо не снідав..” – коментує співачка.

Даша Астаф'єва розповіла, як загубилася в лісі
Даша Астаф’єва розповіла, як загубилася в лісі

Але головна запорука успіху – це гарна компанія. Даша, вважає необхідно знайти людину, що буде ратувати не тільки в зарослях, але й по життю.

“Знайти того, хто і в хащах, і по життю буде вести, допомагати, підтримувати, рятувати і повертати” – відмітила виконавиця.

Даша Астаф'єва розповіла, як загубилася в лісі
Даша Астаф’єва розповіла, як загубилася в лісі

Нагадаємо, Даша Астаф’єва знайшла своє кохання під час війни. В обранці жінка знайшла сенс. Завдяки почуттям, вона не впала в депресію та знайшла сили боротися. Незабаром, після початку відносин, співачка переїхала до чоловіка з двома своїми собаками.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.