Ірина Горова з ніжністю привітала 26-річнічну доньку з днем народження: “Щаслива, що ти у мене є”(Фото)

Українська продюсерка Ірина Горова присвятила на честь дня народження доньки пост в соціальній мережі. Мама привітала доньку зворушливими словами.

Сьогодні, 17 вересня, святкує свій день народження 26-річнічна Наталія, донька продюсерки Олени Горової та репера Юрія Горового. На своїй сторінці в Instagram, Олена виклала допис присвячений цьому дню. Зірка розмістила архівні фото з донькою, зроблені під час спільного відпочинку.

Ірина Горова привітала 26-річнічну доньку з днем народження
Ірина Горова привітала 26-річнічну доньку з днем народження

Також, Горова підписала пост зворушливими словами. Жінка написала, що дуже любить доньку та пишається нею.

“Натуся, з днем народження! Ти моя світла, ніжна, неймовірно добра і відкрита донечка. Люблю тебе, пишаюсь твоїми досягненнями, щаслива, що ти у мене є”, – підписала допис зіркова мама.

Приєдналися до привітань і підписники Олени. Шанувальники висловили теплі слова та осипали компліментами родину.

“З днем народження красуню! Нехай буде щасливою!”, “Які ж Ви класні! Кайфую від ваших фото”, “Сестри?!”, “Вітаю вашу доню”, “Happy birthday”, – написали фани під постом.

Ірина Горова привітала 26-річнічну доньку з днем народження
Ірина Горова привітала 26-річнічну доньку з днем народження

Нагадаємо, Перед шлюбом з відомим виконавцем Потапом, жінка мала за чоловіка репера Юрія, що виступає під псевдонімом UGO. Перший шлюб продюсерки не склався, але жінка не про нього не шкодує, адже чоловік подарував їй чудову дитину. Олена Горова не приховує, що безмежно пишається Наталією, радіє її досягненням та у всьому підтримує доньку.

Ірина Горова привітала 26-річнічну доньку з днем народження
Ірина Горова привітала 26-річнічну доньку з днем народження

Минулого року Наталія позбулася статусу “холостячки” та вийшла заміж. Обранцем дівчини став чоловік з ліванським корінням. Пара одружилася в Лівані за всіма мусульманськими традиціями. Втім, Наталя іншу віру не приймала. Дівчина змовчала про весілля, проте Ірина з радістю поділилася щасливою подією.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?