Про нього залишилася не тільки пам’ять: що відомо про чоловіка Софії Ротару, який був до Євдокименка?

Знаменита українська співачка Софія Ротару ніколи не говорила про свої стосунки до чоловіка Анатолія Євдокименко. За офіційною версією, він є її єдиним коханням.

Софія Ротару може похизуватися довгим, насиченим та яскравим життям. Вона отримала все те, про що багато жінок могли лише мріяти. Слава, гроші, кохання — всім цим її доля нагородила. І не можна сказати, що Софія Михайлівна не створила своє життя власними руками.

Але на її шляху зустрівся чоловік, який зробив великий внесок у її репертуар та майбутнє. Мова йде про великого композитора Володимира Івасюка. Зараз він є легендою. Про нього живе не тільки пам’ять: він залишив після себе масу творів, в яких продовжує існувати. Однак, деякі журналісти впевнені, що обійшлося не тільки тісною співпрацею.

Що відомо про чоловіка Софії Ротару

Що відомо про чоловіка Софії Ротару

Так, на той час молоді люди багато часу проводили разом і зробили масу спільних кадрів. На них вони виглядають доволі гармонійно і складається враження, що як люди вони були близькими. Тому згодом поповзли чутки про їхній шлюб. Пліткували про це десятиліттями і навіть казали, що Ротару народила свого первістка від Івасюка, але ховала дитину від публіки.

Володимир Івасюк та Софія Ротару. Чорно-біле фото оброблене у кольорі

Дану інформацію Софія Михайлівна спростувала. Мовляв, в неї є тільки один син, і це Руслан Євдокименко. Що ж стосується цивільного шлюбу з Володимиром Івасюком, то ця історія досі залишається загадкою.

Ротару не поспішає ділитися секретами. Якось вона заявила, що в неї їх дуже багато, але правду вона розкаже лише після того, як завершить сценічну кар’єру. Натомість Володимир Івасюк вже давно не може нічого нам розповісти.

На похороні у композитора Софія Михайлівна не була. Не тому що поставилася недостатньо шанобливо до можливості попрощатися з маестро, а тому що фізично не встигала приїхати: зірка знаходилася на другому кінці радянського союзу і як би не намагалася приїхати, вона б не встигла. Втім, її все одно чекали, адже не знали, що Софія Михайлівна дуже далеко.

Єдине кохання, про яке Софія Михайлівна говорить відкрито і голосно – це кохання до покійного чоловіка Анатолія. Він допоміг її дістатися вершини шоу-бізнесу та залишитися там назавжди. Після смерті благовірного Ротару довго не могла прийти до тями і з тих пір жодного разу не була в офіційних стосунках з чоловіками, а пройшло після смерті її благовірного аж 20 років.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.