Колхоз зі стразами і несмак з чалмою: Ані Лорак потребує нових стилістів, які скупляються не на базарі

У карʼєрі знаменитої російської співачки Ані Лорак було дуже багато вдалих образів, але складається враження, що ці часи давно минули. Артистка потерпіла чергове модне фіаско.

Очікування українських фанатів на проукраїнську позицію Ані Лорак не виправдалися. Артистка не просто не підтримала своїх співвітчизників, але знову пішла на зраду. Ще більш цинічно та неприємно. Кароліна повернулася до Москви і як ні в чому не бувало взяла участь у зйомках нового шоу. Безумовно, артистка отримає за це черговий круглий гонорар і буде спати спокійно.

Як виглядає єдина дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу
Ані Лорак потерпіла модне фіаско

Ані Лорак потерпіла модне фіаско

Однак останнім часом Лорак не щастить не тільки у репутаційних питаннях. Нещодавно артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свій новий образ, який був використаний у зйомках. І він викликав шквал критики, до речі, абсолютно справедливо.

Для Ані Лорак підібрали чорний костюм зі стразами, який доповнений сріблястою чалмою. Усією так би мовити родзинкою образу є повністю відкрита талія артистки, над якою видно, що вона невпинно працює. І тим не менш, вік дає своє. Досягти ефекту ідеального пресу не вдалося.

Ані Лорак останнім часом нерідко дорікали зайвою вагою. Шанувальники зауважили, що під час перерви в гастролях, яку артистка взяла для відпустки з дочкою, вона не стежила за собою і значно збільшилася в об’ємах. Повернувшись до виступів, вона взялася за тренування. Хоча співвчка все ще не повернула собі колишню стрункість, її фанати в захопленні. Незважаючи на те, що талія жінки стала помітно ширшою за колишню, шанувальники в коментарях під публікацією обсипали її компліментами.

Також увагу привертають нігті артистки, які зроблені за доволі застарілою модою. Здавалося б класичний френч не може зіпсувати жоден образ. Втім, форма нігтя залишає бажати кращого. Для макіяжу підібрали сині кольори, які артистці насправді зовсім не пасують.

Нагадуємо, що тривалий час артистка ховалася в Європі і навіть намагалася побудувати там кар’єру. Втім, за рік їй вдалося лише наштовхнутися на ще більший негатив, а українці регулярно намагалися зірвати її концерти, що їм час від часу вдавалося.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.