Син депутата та айтішник із зовнішністю моделі: Катя Осадча показала, як виглядає її старший син Ілля

Роками Катерина Осадча захищала свого старшого сина від публічності. Фанати не знали, як виглядає хлопець, де живе та чим займається. Але зараз все змінилося.

Катя Осадча звикла ставити провокаційні питання зіркам. Не тільки українським, але і зарубіжним. І неодноразово вона говорила про те, що готова так само вислухати журналістів та відповісти на подібні закиди.

Осадча показала, що робить вночі
Катя Осадча показала, як виглядає її старший син Ілля

Ексклюзивні інтерв’ю вона давала не так часто і все ж таки спілкувалася зі своїми колегами. Під час таких діалогів інтерв’юєри обов’язково зачіпали тему пов’язану з сином.

Катя Осадча показала, як виглядає її старший син Ілля

Тоді було відомо, що хлопчик Ілля народився від шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком. Пара разом жити не змогла і невдовзі розлучилася. Дитина залишилася жити з Катериною і тоді, коли Осадча активно будувала кар’єру у питаннях виховання та догляду за малюком її підтримувала матір.

Батьки Осадчої
Катя Осадча показала, як виглядає її старший син Ілля

На усіх фотографіях, які Осадча могла опублікувати з сином, він стояв або спиною, або відвертав голову. Тому впізнати в натовпі спадкоємця журналістки було неможливо.

Лише після весілля з Юрієм Горбуновим та народження Івана Катя все ж таки показала спадкоємця. Сталося це коли юнаку було 18 років. Катерина прийшла на його випускний до ліцею та розповіла про свого сина набагато більше.

Катя Осадча зізналася, де буде жити і працювати її старший син Ілля
Катя Осадча показала, як виглядає її старший син Ілля

З’ясувалося, що Ілля планував вступити в університет Сполучених Штатів Америки та пов’язати своє життя з IT-технологіями. Усе це йому вдалося.

Зараз він проживає за кордоном, але планує повернутися до України і працювати над її процвітанням та незалежністю. Якщо 2 роки тому в нього були довгі пшеничні пасма, то зараз він коротко підстрижений. І тим не менш все одно є копією своєї матері. Здається, що від батька йому не дісталося нічого. Ілля вражає чарівною зовнішністю, аристократизмом, інтелігентністю. Але можливо від батька йому дісталися ентузіазм та завзяття?

Брат Каті Осадчої з племінником – старшим сином телеведучої
Катя Осадча показала, як виглядає її старший син Ілля

Чи працює він у Штатах, чи є в нього дівчина та інші питання залишаються відкритими. Катя не відповідає на них, а Ілля не поспішає жити публічним життя.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?