Мільйонер Алмаз в захваті: Іванна Онуфрійчук вийшла на вулицю з візочком та вразила заявою – вже народила?

Відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук заінтригувала мережу новими кадрами з Швейцарії, на яких показала, як відпочиває з чоловіком.

Після весілля з казахстанським мільйонером Алмазом Іванна Онуфрійчук переїхала жити до Швейцарії. Там вона мешкає по сей день. Хоча зірка неабияк занепокоєна війною в Україні і постійно намагається усіляким чином допомогти, знаходиться час і для розваг, адже це Європа!

Так, бізнесмен то дарує коханій романтичні поїздки, то насолоджується з нею вечірками з нагоди дня народження та інших приводів, то водить її на розваги для багатіїв. Наприклад, нещодавно пара була помічена у гольф-клубі в Женеві.

Іванна Онуфрійчук вийшла на вулицю з візочком

Іванна Онуфрійчук заінтригувала імовірною вагітністю від мільйонера
Іванна Онуфрійчук вийшла на вулицю з візочком

Як відомо, цей вид спорту вважається хобі мільярдерів. Тож нещодавно Іванна на повну спробувала життя дружини багатія. Але здебільшого на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона публікувала фотографії з візочком для ключок.

Телеведуча переміщалася з локації на локацію і під час цих прогулянок вочевидь робила фотографії. Алмаз неактивний в соціальних мережах, а тому вочевидь фотографії з коханою під час безпосередніх тренувань не робив.

Іванна Онуфрійчук вийшла на вулицю з візочком

Кадрів, на яких би Івана Онуфрійчук знову показала свою фігуру у повній красі також немає. Нагадуємо, що тривалий час Онуфрійчук обирає наряди, які приховують її талію та наштовхують на думку про те, що вона може замовчувати свою вагітність. Тим паче, що не так давно зірка сама говорила про те, що вони з чоловіком готуються стати батьками і всерйоз працюють над даним питанням.

Втім, зірка так і не розповіла, коли саме вона має стати мамою, чи наблизилися вони до своєї мети і чи повідомить своїм фанатам, коли буде вагітною. Тож шанувальникам доводиться лише вгадувати, чи при надії вона. До речі, Іванна відрізняється великою любов’ю до дітлахів, це помітно навіть під час її взаємодії з племінниками та похресниками. Тому немає сумнівів, що матір’ю вона буде прекрасною. Що ж стосується Алмаза, то невідомо, чи є в нього діти від попередніх шлюбів. Мільйонер поводиться дуже таємниче.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.