Ольга Сумська без макіяжу і разом з чоловіком Віталієм Борисюком засвітилася в Інтерсіті: зірки з народу

Знаменита українська акторка Ольга Сумська разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком засвітилася у поїзді під час подорожі. Як виглядали зірки?

Попри акторський талант та неймовірну красу певну роль у кар’єрі Ольги Сумської також зіграло її прізвище. Зірка є спадкоємицею династії, яка присвятила своє життя театру. У трупі вона провела усе своє життя, починаючи з глибокого дитинства.

І тим не менш, її сім’я ніколи ніколи не возносила себе над іншими. Батьки Ольги та Наталії Сумських славилися своєю добропорядністю та простотою. Так само їхні дочки не задирають носа, а тому ще більше виділяються серед акторів.

Ольга Сумська показалася з чоловіком в Інтерсіті: виглядали по-простому

Віталій Борисюк і Ольга Сумська виростили акторку
Ольга Сумська показалася з чоловіком в Інтерсіті

Відданість цьому принципу Ольга В’ячеславівна демонструє регулярно. Акторка живе разом з чоловіком та дочкою у звичайній квартирі, подорожує поїздами та не дражнить публіку відпочинком на Балі кожні два місяці, як це часто роблять інші зірки, що пропагують елітний образ життя.

І от нещодавно Ольга В’ячеславівна знову оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких показалася у доволі простому вигляді. Артистка знаходилася в поїзді Інтерсіті разом зі своїм чоловіком. Обидва були без макіяжу, доволі просто одягнуті, як це зазвичай і робиться для тривалих подорожей і з хорошим настроєм.

Не дивлячись ні на що, актори продовжують працювати, дають благодійні концерти та збирають гроші, які нараховуються на допомогу українцям.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні родина артистки потрапила у гучний скандал. І це попри те, що 24 лютого в сім’ї сталося велике горе — з життя пішла матір Ольги та Наталії Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська.

Скандал пов’язаний зі старшою дочкою Ольги Сумської Тонею, яка вже багато років проживає в російській федерації, заміжня за росіянином і продовжує зніматися в кіно, фінансуючи війну. Спочатку артистка, як всіляка матір намагалася захистити свою дитину, але чим далі розвивалася ситуація, тим складніше було знайти компроміс. В результаті, Ольга В’ячеславівна публічно заявила, що виправдовувати дочку не буде.

Схожі статті