Як виглядає колишня дружина Сергія Притули: не схожа на Лесю Нікітюк та нову обраницю Катерину (ФОТО)

Справжнє щастя у шлюбі Сергію Притулі вдалося здобути лише з другої спроби. Втім, від попереднього союзу в нього залишився прекрасний син Дмитро.

Сергій Притула і його вже колишня дружина Юлія Андрійчук познайомилися 16 років тому. Шоумен підбирав персонал на роботу, а дівчина прийшла на співбесіду. Зірку вона підкорила відсутністю комплексів і вже через місяць завоювала його серце.

Юлія подарувала коханому сина Дмитра, але коли дитині було 5 рочків мережею поповзли чутки про те, що насправді подружжя вже не разом. За цей короткий проміжок часу вони тим не менш встигли одружитися і навіть обвінчатися.

Сергій Притула показав, як виглядає його перша дружина

Сергій Притула розповів, чому розлучився з дружиною
Сергій Притула показав, як виглядає його перша дружина

Звісно, зараз Юлія також цілком успішна і працює піар-менеджером Олі Цибульської, має коханого чоловіка і веде активний образ життя.

Коли ще не було відомо про холод у їхніх стосунках інсайдери з близького оточення зірки повідало журналістам, що пара не живе разом більше року. На той момент єдиний син Сергія притули Дмитро залишився жити з матір’ю.

Тим часом Притула вже перебував у романі з іншу жінкою – Катериною Сопельник. Донечанка працювала разом з Притулою на одному телеканалі. І в декількох проектах Сергій був безпосереднім керівником Каті. Пізніше він влаштував коханку адміністратором свого гумористичного шоу “Вар’яти”, з яким гастролював по країні.

Разом тандем працював майже рік, після чого стало зрозуміло, що почуття обох дуже сильні. Для розвитку цього роману усе було влаштовано найкращим чином, адже куди б Сергій Притула не їздив, кохана жінка завжди була поруч. Подейкували, що телеведучий навіть купив своїй новій обраниці квартиру в Києві.

Стосунки обидва намагалися приховувати дуже довго. Свої почуття вони не проявляли навіть на корпоративах та тусовках, де насправді могли розслабитися та дати волю почуттям. Навряд той же Олександр Педан чи Леся Нікітюк не знали про нове захоплення свого колеги та друга.

Сергій Притула показав, як виглядає його перша дружина

Зараз пара виховує двох дочок і планує третю дитину. Син Дмитро часто проводить час з новою сім’єю батька.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.