Настя Каменських наважилася присвятити себе дітям: співачка вийшла з животом і не стала приховувати правду

Знаменита українська співачка Настя Каменських підкорила мережу, опублікувавши нові кадри, які були зроблені у дитячій лікарні. Чим займалася виконавиця?

Тема дітей навколо відомої української співачки Насті Каменських крутиться постійно. Хто б у неї не брав інтерв’ю, які публікації вона б не робила у своєму блозі або які шоу би не знімала, рано чи пізно питання все одно зводяться до спадкоємців. І це не дивно, адже артистка і сама говорила, що мріє стати матір’ю.

Її коханий чоловік Потап розділяє це бажання і неодноразово ділився, що взагалі хоче мати багатодітну сім’ю. Втім, поки що пара не тішить своїх шанувальників новинами про поповнення. Хоча фанати раз-у-раз намагаються спіймати Каменських і першими Дізнатися про її цікаве положення.

Настя Каменських наважилася присвятити себе дітям

Настя Каменських наважилася присвятити себе дітям

Тим часом сама Настя знайшла, куди застосувати свою любов до дітей. Відомо, що зірка є амбасадором благодійного фонду “Таблеточки”, який займається фінансуванням лікування українських дітей. Втім, нещодавно артистка також завітала до найвідомішої дитячої лікарні в Україні Охматдит. Після початку повномасштабної війни туди також почали привозити травмованих діток унаслідок військових дій.

Зірка багато спілкувалася, а також обнімалася з дітлахами, і малеча відкрито показувала співачці, наскільки раді вони були її візиту. Відповідні кадри з’явилися на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.

Настя Каменських наважилася присвятити себе дітям

Примітно, що це вже далеко не перший візит виконавиці до медичного закладу, тож можна з певністю сказати, що Каменських вирішила присвятити себе діткам, які потребують підтримки та допомоги.

Нагадуємо, що Потап став батьком лише раз 14 років тому. Тоді єдиного сина Андрія йому народила колишня дружина Ірина Горова. Зірка зміг зберегти прекрасні взаємини зі спадкоємцем, багато спілкується з ним та подорожує. Втім, Андрій все більше і більше стає схожим на матір в усіх сенсах. Пройде не так багато часу і незабаром юнак вступить до вищого навчального закладу і з великою імовірністю приєднається до бізнесу батька чи матері.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.