“Ти для мене як рідна донька”: екс-чоловік Ані Лорак засипав падчерку подарунками та показав, який він тато

Українсько-турецький бізнесмен Мурат Налчаджиолу показав, як ставиться до своєї новоспеченої падчерки Олександри. Чоловік звернувся до неї у день її народження.

Маленька Олександра знає свого вітчима більшу частину свідомого життя. Адже до весілля з візажисткою Лілією Мурат доволі довго з нею зустрічався. Пройшло принаймні 4 роки, перш ніж чоловік наважився зробити її своєю дружиною.

Про стосунки з дочкою обраниці Сашею Мурат ніколи не розповідав на широку аудиторію. Тож глядачі не знали, чи все між ними спокійно, чи змогли вони по ладнати і так далі. Як ніяк, у дівчинки є рідний батько і в цілому люди можуть не підходити одне одному. Та здається, що турецькому бізнесмену вдалося підкорити серце маленької красуні, і нещодавно він показав, які в них взаємини насправді.

Екс-чоловік Ані Лорак засипав падчерку подарунками

Мурат Налчаджиоглу зі своєю дівчиною та названою донькою
Екс-чоловік Ані Лорак засипав падчерку подарунками

Так, Олександра Реус відсвяткувала свій 9-й день народження. З цієї нагоди Мурат оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram серію знімків, на яких показав, як сім’я святкувала цей день. Мурат привіз дівчинці цілий багажник подарунків, яким вона була дуже рада.

Екс-чоловік Ані Лорак засипав падчерку подарунками

Також для дитини влаштували вечірку з кульками і тортом. Для маленької красуні співали, її вітали і від неї не відривали очей. Врешті-решт, Мурат зробив публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якій заявив, що ставиться до Олександри, як до рідної доньки.

“Не забувай, що я завжди захищатиму тебе, як і обіцяв. Ти для мене – як рідна донька. Ми тебе дуже любимо. Муратик і мама”, – звернувся до Олександри Налчаджиоглу.

Варто нагадати, що у Мурата є дочка від Ані Лорак, яку звуть Софією. Дівчинка проживає в москві разом з матір’ю. Зараз їй 10 років, і вона все більше зближується з сім’єю свого батька. Якщо раніше дівчинка здебільшого знаходилася в російській федерації та спілкувалася з татом по онлайн-зв’язку, то зараз приїжджає до родини регулярно. З чим це пов’язано достеменно невідомо.

Спочатку фанати вважали, що зіркова мама відправляє дитину до Мурата через проблеми в кар’єрі та особистому житті, але зараз складається враження, що Мурат може собі дозволити подібні заходи через наявність офіційної дружини та дитини в родині.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.