|
01.10.2023 12:31

Володимир Дантес йде по стопах Ольги Фреймут та дає уроки української мови: “Різновид лицемірства”

Український шоумен Володимир Дантес далеко не відстає від Ольги Фреймут, яка викладає сучасні уроки з української мови та етикету, а тому вирішив сам надати трактування одному з маловідомих слів.
Автор: Юлія Ящук

Після початку повномасштабної війни в Україні наша мова набула нової сили та доказ того, що ми з сусідами не є “братськими” народами. Чимало сучасних українських зірок почали українізуватися та розмовляти виключно рідною мовою. Так, Володимир Дантес, який є родом з Харкова в побуті та в медійному просторі говорив російською, а тому змінити свій стиль розмови було непросто.

Володимир Дантес

Однак з підтримкою прихильників чоловік не соромився своїх помилок в мовленні та з часом  перевів блоги в соціальних мережах на україномовний лад. Нещодавно співак вирішив внести до своєї сторінки в Instagram частинку корисного контенту, а тому надав трактування, що таке святенництво:

“Святенництво – різновид лицемірства”.

Володимир Дантес дає уроки української мови

Володимир Дантес підкреслив, що слово звучить досить цікаво, оскільки по назві не можна зрозуміти, що його розшифрування насправді в негативному контексті. Нова кохана артиста, бізнесвумен Даша Кацуріна активно веде свій блог теж українською мовою, утім, в побуті парі ще важко повністю позбутися російської.

Шоумен своїм почуттям гумору та комунікацією зміг знайти спільну мову з двома дітьми коханої Даші від попереднього шлюбу з Мішею Кацуріним, який наразі є чоловіком колишньої дружини Дантеса, співачки Наді Дорофєєвої.

Співак зізнався, що зміг відпустити минуле, покохати наново та пробачити всі образи колишній дружині Дорофєєвій, з якою його пов’язують 7 років офіційного подружнього життя.