Який він – пасинок Наталії Сумської? Має кучері і небесні очі, але так і не став членом нової сімʼї батька

Знаменита українська акторка Наталія Сумська знайшла своє щастя не одразу. Після розлучення з Ігорем Мамаєм зірка вийшла заміж за Анатолія Хостікоєва, якому згодом подарувала чарівного сина.

Тисячі українських жінок свого часу вважали Анатолія Хостікоєва ідеалом. Так само чоловіки не могли відірвати своїх очей від розкішної та елегантної Наталії Сумської. Їхні серця знайшли одне одного не одразу. Добре придивившись одне до одного ще під час навчання, вони не змогли бути разом. Втім, після невдалих шлюбів все ж таки знайшли дорогу до кохання.

Ольга Сумська показала, як виглядає пасинок її сестри Наталії

Вже тоді за плечима обидвох був досвід батьківства. Наталія В’ячеславівна привела на світ красуню Дашу Мамай, а Анатолій Хостікоєв не менш вродливого сина Георгія. Коли чоловік пішов з сім’ї хлопчик вже був достатньо дорослим, а тому жодної необхідності інтегрувати його в нову родину не було.

Георгій та В'ячеслав Хостікоєви
Ольга Сумська показала, як виглядає пасинок її сестри Наталії

Юнак так само присвятив своє життя театру і навіть встиг засвітитися на екрані. Зокрема йому дісталася роль у новорічному мюзиклі, завдяки якому йому вдалося підкорити всю Україну.

Хостікоєв постає у кадрі з розкішними кучерями та блакитними очима, в яких можна потонути. З тих пір ролі він здебільшого брав у театрі. Як ніяк, кінематограф це зовсім інша індустрія і вочевидь Хостікоєв для себе прийняв рішення відмовитися від цієї кар’єри, хоча мав усі можливості досягти висот.

Нещодавно Ольга Сумська оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри, на яких засвітився пасинок її рідної сестри. На них видно, що вік бере своє, і неважливо, чоловік ти чи жінка.

Чоловік відростив довге волосся, має зморшки, худий. Часи, коли він нагадував Ромео вже далеко позаду, але його врода стала набагато зрілішою та брутальною. Примітно, що Ольга В’ячеславівна постійно співпрацює не тільки зі своїм племінником В’ячеславом, але й з сином зятя. Тим паче, що з його батьком мала досвід зйомок, який свого часу заклав насіння ворожнечі між сестрами.

Ольга В’ячеславівна якось зізналася, що закохалася в Анатолія, і він мав відповідні почуття. Тоді Наталія Сумська ще була далека від заміжжя з виконавцем ролі султана. І тим не менш, Ольга В’ячеславівна запевняє, що її сестра, мовляв, приревнувала чоловіка.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.