Аліна Гросу народила хлопчика? Співачка вразила кадрами із США, на яких ніжно тримає малюка на руках

Знаменита українська співачка Аліна Гросу заінтригувала мережу новим кадром, на якому постала разом з маленькими дітьми у традиційних українських костюмах.

Аліна Гросу ставиться до дітей з неймовірною ніжністю, тому для фанатів досі залишається загадкою, чому сама артистка не наважується стати матір’ю. Вона постійно показує, як сильно любить свого молодшого братика, з яким за можливістю проводить час, регулярно фотографується з крихітними фанатами, тощо.

Аліна Гросу програє головній суперниці за серце Романа Полянського
Аліна Гросу ніжно притулила до себе маленького хлопчика

Під час роману з Романом Полянським зірка неодноразово говорила про мрію стати мамою. Пара вголос фантазувала про те, який в них буде заміський будинок, і як вони в ньому будуть жити всією сім’єю. Цим мріям збутися не судилося, адже після початку повномасштабної війни в Україні пара, як і очікувалося, розсталася. Пізніше зірка заявила, що це було великою помилкою – робити взаємини публічними.

Аліна Гросу ніжно притулила до себе маленького хлопчика

А зараз Аліна перебуває в США, куди рушила наприкінці 2022-го. Зірка запевняє, що повернеться на батьківщину і зараз проходить навчання з акторської майстерності. Втім, про своїх фанатів вона не забуває навіть на відстані і попри важку реабілітацію після операції. Зірка постійно публікує нові пісні, знімає кліпи, а також тримає аудиторію в курсі подій.

Окрім того артистка не забуває і про важливі свята. На День захисника України Аліна Гросу оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram милу фотографію з маленькими хлопчиками у вишиванках. У дописі до публікації вона привітала усіх захисників зі святом та поділилася особистими емоціями від даної події.

Аліна Гросу ніжно притулила до себе маленького хлопчика

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Аліна Гросу евакуювалася до Львова. Там вона приймала біженців у власному будинку, а також готувала для них. Фанатам було дуже цікаво, де знаходився її коханий Полянський, який має громадянство російської федерації. Зірка спочатку запевняла, що все між ними в порядку, але вже пізніше стало відомо, що чоловік повернувся до москви і не горить бажанням їхати до України.

Лише через рік з’явилася новина про їхнє розставання, яку Аліна не підтверджувала, але натякнула на закінчення роману. Зараз артистка перебуває в Сполучених Штатах Америки, що лише підкріплює інформацію про те, що їхня історія завершена.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.