Спекотна Каліфорнія, Louis Vuitton і обручка з діамантом: Аліна Гросу не приховує змін в особистому житті

Відома українська співачка Аліна Гросу оприлюднила новий кадр, на якому показала не тільки свій люксовий образ, але й розкішну обручку на безіменному пальці.

До Сполучених Штатів Америки Аліна Гросу емігрувала минулого року. Зірка запевняла, що цей переїзд тимчасовий, і вона обов’язково повернеться до України, але поки що не поспішає цього робити. За офіційною версією, артистка проходить акторські курси, які, до речі, не можна пропускати.

Аліна Гросу заінтригувала мережу обручкою на безіменному пальці

Гросу показала дитину, яка дуже на неї схожа: хлопчик вчить 5 мов та знає багато віршиків
Аліна Гросу заінтригувала мережу обручкою на безіменному пальці

З тих пір вдома вона не була, але не обриває зв’язок зі своїми фанатами. Зірка регулярно публікує свіжий контент на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, створює нові композиції і спілкується з шанувальниками.

Не забуває Аліна і про своїх найвірніших фанатів. Нещодавно вона зробила репост фотографії, яку оприлюднили у фан-базі артистки. Судячи з усього, кадр архівний, адже на ньому Аліна зі світлим волоссям. Нагадуємо, що місяць тому артистка перефарбувалася в рудий.

На носику Гросу красуються окуляри Lui Vuitton, а на безіменному пальці обручка з крупним діамантом. Є ймовірність того, що знімок був взагалі зроблений під час її шлюбу з російським бізнесменом Олександром Комковим. Хоча пара була у цьому союзі лише півроку, фотографій встигла зробити предостатньо.

Аліна Гросу заінтригувала мережу обручкою на безіменному пальці

Тим паче, що останні декілька років Аліна намагається не виставляти своє багатство на показ, як це робила раніше.

Нагадуємо, що після 24 лютого Аліна тривалий час замовчувала правду про своє особисте життя, адже зірка знаходилася в романі з актором Романом Полянським. Втім, вже через півроку стало відомо, що він повернувся до Москви і свою кохану підтримувати не має наміру.

Тим часом Аліна Гросу була вимушена лягти на операцію, після чого проходила тривалу реабілітацію. Артистку навіть відправляли до Індії, щоб вона прийшла до тями.

Згодом Аліна зізнається, – шкодує про те, що зробила свій роман публічним і більше цієї помилки не повторить. Тож шанувальникам треба готуватися до того, що наступного разу Гросу дійсно не розповість про те, з ким зустрічається і збирається будувати сім’ю.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.