Як виглядає єдиний син Софії Ротару? Руслан Євдокименко давно не мажор, має лисину та шалені статки

Легенда української естради Софія Михайлівна може похизуватися величезною родиною, хоча насправді стала матір'ю лише раз, 40 років тому. Як виглядає єдиний син артистки?

Знаменита українська співачка Софія Михайлівна неодноразово розповідала, як стала мамою майже обманом. Її новоспечений чоловік Анатолій Євдокименко, не надто поспішав працювати над поповненням в родині, але виконавиця навпаки дуже хотіла народити малюка. Благовірний співачки все ж таки був більше налаштований на розвитку кар’єри дружини і не бачив місця для такої важливої події.

Врешті-решт, вона пішла ва-банк і заявила коханому, що завагітніла. Але насправді у цьому стані вона зовсім не перебувала. І тоді, коли почула від Анатолія слова підтримки та згоди активно думала над тим, як все ж таки народити у найближчі 9 місяців. І варто відмітити, що змогла реалізувати свій хитрий план.

Як виглядає єдиний син Софії Ротару

Єдиний син Софії Ротару зізнався, що спілкується з президентом Зеленським
Як виглядає єдиний син Софії Ротару

Згодом в сім’ї народився Руслан. Хлопчик ріс неймовірно захопленим, мрійливим та з великими планами на майбутнє. Пов’язувати своє життя з шоу-бізнесом він не збирався. Втім, зарекомендував себе як мажор, а пізніше взагалі поринув у компанію матері з головою, так як після смерті батька довелося брати кермо в свої руки.

Син Ротару привітав дочку
Як виглядає єдиний син Софії Ротару

Чоловік повністю успадкував зовнішність свого батька. Він має розкішні блакитні очі, світле волосся, серцевидний овал обличчя. Зараз Руслан лисий, але в молодості також не міг похизуватися розкішною шевелюрою.

У питаннях, що стосуються шлюбу він пішов по стопах своїх батьків. 30 років тому він зв’язав своє життя з красунею Світланою і з тих пір перебуває у щасливому та гармонійному союзі. До речі, невістка легенди української естради виконує роль її стиліста.

Нагадуємо, що на початку березня чоловік потрапив гучний скандал через спробу перетнути кордон нелегальним методом. Компанію йому склав рідний син Анатолій. Чоловіки були затримані, а наступного дня звільнені з-під арешту. Досі невідомо, чи понесли вони якесь покарання і чи взагалі відбувалося якесь кримінальне впровадження на рахунок даного інциденту.

Схожі статті

Віра Брежнєва потрапила на відео в обіймах молодого красунчика: обоє майже без одягу і не стримують почуттів

Віра Брежнєва залишається однією з найкрасивіших і найбажаніших жінок України. Тому хоча б просто познайомитися зі співачкою мріють тисячі чоловіків. Одному щасливчику це вдалося. Та навіть більше!

Тотальна українізація: 52-річний Ектор Хіменес-Браво в образі селянина пішов на побачення з коровою Лізкою

Поки шанувальники "МастерШеф" насолоджуються випусками 14 сезону, Ектор Хіменес-Браво відпочиває перед початком знімань 15. І в процесі він вирішив стати "першим хлопцем на селі".

Попелюшка Остапчук: 24-річна Катя Полтавська показала, як вона лежить, наче королева, поки Володимир готує

Володимир Остапчук вкотре продемонстрував, що він є чоловіком мрії. Поки його кохана дружина відпочиває, він робить все для того, аби Катя отримала смачний сніданок.

Він заліз їй на голову, а вона не знає, що зробити: Даша Астаф’єва розповіла про поведінку свого “кавалера”

Даша Астаф'єва — розкішна жінка, яку багато чоловіків хотіли б носити на руках. Але декому захотілося спробувати зворотну ситуацію. І до цього співачка не була готовою.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у 43 роки: щоки червоні і пробивається сивина

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у свої 43 роки. Зірка показала, яке в неї обличчя без макіяжу та поставленого освітлення.

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весілля і показала цей казковий комплекс: “Ідеальне”

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весільної церемонії і показала цей казковий комплекс. Коли співачка з'явиться в ньому в ролі нареченої?