Як виглядає єдиний син Потапа? Високий юнак з великими амбіціями та обличчям знаменитої матері

Відомий український виконавець Потап привчив свого єдиного сина Андрія до публічності змалку. Хлопчик не боїться камери, але обирає приватність.

У шлюбі з продюсеркою Іриною Горовою Потап досяг усього найбажанішою. Так, саме в цей період йому вдалося дістатися олімпу шоу-бізнесу, а також стати щасливим батьком. У пари народився спільний син Андрій.

Втім, хлопчик був доволі маленьким, коли пара прийняла рішення розлучитися. Подейкують, що головною причиною розставання Олексія та Ірини стали зради продюсера. Мовляв, з Настею Каменських він роман закрутив, будучи одруженим. Сам Потап дану тезу тривалий час заперечував. Втім, 2021-го дав інтерв’ю, в якому визнав, що вчинив зі своєю благовірною негарно і шкодує, як все обернулося.

Як виглядає єдиний син Потапа

Як виглядає єдиний син Потапа

Тривалий час підписники могли спостерігати за тим, що насправді Андрій та його зіркова мачуха майже не пересікаються. На свята свого сина Олексій приходив без пари, власне, і на публіці він зазвичай з’являвся з ним один.

І лише нещодавно Потап показав на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як Настя Каменських снідає разом з пасинком. Напевно, це їх перший кадр за багато років, якщо не за все життя.

Син Потапа
Як виглядає єдиний син Потапа

За 14 років Андрій навчився спілкуватися з журналістами, доволі впевнено тримається перед камерою, але при цьому не любить зайву увагу до своєї персони, намагається уникнути надлишкової популярності та взнаваності. За словами його матері Ірини, він не любить, коли та публікує ролики з ним, але через любов до неї, дозволяє час від часу робити подібні публікації.

Примітно, що раніше хлопчик здебільшого був схожий на свого батька, але зараз є точною копією своєї матері. Він неймовірним чином показав себе 24 лютого, коли спокійно взяв відповідальність на свої плечі та роль голови сімейства, а також демонструє дуже ніжні взаємини з рідною сестрою Наталією і самою Іриною Горовою.

Обидва зіркові батьки дуже пишаються своїм спадкоємцем і люблять про нього говорити з пресою. Сам же Андрій давав інтерв’ю на телебаченні в останні декілька років тому, і судячи з усього, не намагається повторити цей досвід.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.