“Зʼїла тортик”: Катерина Репяхова продемонструвала, які має недоліки у фігурі – зірки рідко таке показують

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова продовжує розповідати, ділитися кадрами із занять в спортивному залі та відпрацьовувати, на її думку, власні недоліки у фігурі.

Не кожна сучасна знаменитість може дозволити собі оприлюднити відео власних недоліків, оскільки блогери прагнуть мати красиву та дещо ідеалізовану картинку у блогах. Бізнесвумен Катерина Репяхова відверто поділилася успіхами в залі та показала, як відпрацьовує з’їдений смаколик спортивними навантаженнями.

Катя Репяхова
Катерина Репяхова продемонструвала, які має недоліки у фігурі

Блогерка зізналася, що два вечори підряд ласувалася тортиками, а тому тепер показала результат, який нібито відобразився на її животі та боках. Цікаво, але Катерина має справді хорошу та витончену фігуру і той факт, що вона не побоялася оприлюднити те, над чим вона працює, говорить, що себе справжню вона не боїться, а приймає та хоче тільки самовдосконалюватися.

Катерина Репяхова продемонструвала, які має недоліки у фігурі

Катя зізналася, що того спортивного заняття у неї майже не було сил, а її продуктивність досягала нуля. Вже вдома Репяхова вирішила, що серйозно береться за своє харчування, адже останнім часом почала їсти багато борошняного. Бізнесвумен додала, що нині не обходиться без вітамінів та помічає, що її волосся та стан шкіри від їхньої роботи тільки покращилися.

Катерина Репяхова продемонструвала, які має недоліки у фігурі

Нагадаємо, що Катерина Репяхова стала офіційною дружиною знаменитого українського артиста Віктора Павліка у 2020 році. Через рік у пари народився синочок, якого назвали Михайлом.

Віктор Павлік розповів, що переживає через вік
Катерина Репяхова та Віктор Павлік з сином

Подружжя пройшло чимало консультацій та обстежень у лікарів, оскільки їхній син у 2,4 роки досі не розмовляє. Катерина розповіла, що вони відмовилися від медикаментозного лікування та займаються із сином педагогічно, а саме за допомогою нейрокорекції.

Блогерка додала, що Михайло вже має чималі успіхи, адже він почав повторювати звуки, краще розуміти звернену мову та навіть говорить деякі слова. Для Каті її син – це сенс життя, тому вона робить все, аби допомогти своїй дитині, а також намагається наповнювати його кожен день щасливими митями.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.