Горняк після розлучення з Остапчуком натякнула, що краще бути в “розлученках”, ніж з колишнім – тепер танцює

Колишня дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк новим відео в мережі натякнула, що зовсім не сумує за колишнім. Навпаки, вона дякує долі, що все сталося саме так.

Тема двох розлучень телеведучого Володимира Остапчука серед пересічних громадян та його медійних колег викликає багато резонансних обговорень. Річ у тім, що у 2019 році шоумен прославився одним із найскандальніших розлучень в історії шоу-бізнесу.

Так, союз Володимира Остапчука та Олени Войченко розпався після 12 років подружнього життя. Двоє дітей – донька Емілія та син Еван-Олександр не змогли зупинити пару та допомогти їм зберегти шлюб. Войченко повідомила пресі, що чоловік їй неодноразово зраджував, а також підіймав на неї руку. Однак Остапчук усіляко заперечував ці факти та переконував публіку, що в колишньої “говорять емоції”. Також зауважив, він ніколи не підіймав руку на ексдружину.

Володимир Остапук та Олена Войченко

Щобільше, і другий шлюб шоумена зазнав повного краху. У 2020 році Остапчук одружився з юристкою Христиною Горняк, а вже у 2022 році пара без пояснень публічно оголосила, що розлучається.

Горняк та Остапчук
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Горняк натякнула, що краще бути в “розлученках”, ніж з колишнім

У новому відео нотаріус Христина Горняк натякнула підписникам соціальної мережі Instagram, що краще ходити в “розлученках”, ніж бути з колишнім. Вона танцювала під музику для свого TikTok, зазначивши: “Коли зрозуміла, що бути “розлученкою” не так вже і сумно”.

Горняк після розлучення з Остапчуком натякнула, що краще бути в розлученках, ніж з колишнім

Додала, що відео набрало багато переглядів, оскільки вона просто була собою. Нотаріус нещодавно повідомляла, що після розлучення з ведучим змогла побудувати нові стосунки. Згодом Христина зізналася, що вони вирішили закінчити відносини, які тривали 8 місяців.

За словами Горняк, їхня історія була емоційною та заплутаною, де були й хороші моменти, проте вже нічого не повернути. Саме тому, вона жартома назвала свого колишнього бойфренда “клубочком”.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.