|
23.11.2023 10:38

Оля Цибульська у новому образі вразила схожістю зі зрадницею Оксаною Марченко: з довгим волоссям зовсім інша

Українську співачку Олю Цибульську після перевтілення порівняли зі зрадницею Оксаною Марченко. Зірка приміряла на себе довгу руду перуку, і шанувальники побачили між ними колосальну схожість.
Автор: Юлія Ящук

Оля Цибульська ніколи не боялася кардинальних змін у зовнішності. Вона жінка, котра наділена неабиякою внутрішньою харизмою та почуттям гумору, тому більшість образів зірки приходяться їй до обличчя.

Цього разу співачка наважилася приміряти на себе довгу руду перуку та результатами своїх змін поділитися у власному блозі соціальної мережі Instagram. В коментарях під відео одна з шанувальниць порівняла улюбленицю зі зрадницею України, телеведучою Оксаною Марченко.

Оля Цибульська аж ніяк не образилася на таке порівняння та жартома зазначила, що тепер цю перуку між собою тільки так і називають. Утім, більшість користувачів мережі, в загальному, висловили своє захоплення новим образом артистки, мовляв, їй все личить.

Оля Цибульська у новому образі вразила схожістю зі зрадницею Оксаною Марченко

Нагадаємо, що нещодавно співачка Оля Цибульська поділилася з фанами, що наважилася зробити процедуру фотоомолодження. Не обійшлося без сліз, оскільки зірка зізналася, що процедура була дуже болючою. Проте її в ці моменти рятувала думка про вічну молодість та красу, тож витримала неприємні болючі відчуття.

На питання від шанувальників, чи готова вона зробити ринопластику, виконавиця зазначила, що ні, адже ця процедура ніяк не впливає на кар’єру. Додала, що її ніс їй подобається, тож в цьому потреби немає ніякої.

Артистка переконує, що кар’єра – це про впевненість у собі, а у Цибульської, як ми знаємо, її достатньо. Чоловік артистки, бізнесмен Сергій Грисюк у 2022 році зізнався, що публічність дружини могла завадити розвитку його справи, а тому не хотів світитися та виходити з тіні. Однак після початку повномасштабного вторгнення подружжя нарешті все пояснило та показалося разом.