|
28.12.2023 15:02

Вова Дантес показав, як поїхав відпочивати з Кацуріною й дітьми: увімкнув режим татуся, і читає “сину” казку

Шоумен та співак Володимир Дантес показав, як поїхав відпочивати з коханою Дашею Кацуріною та її двома дітьми. Замилував кадрами, де читає казку сину своєї дівчини.
Автор: Юлія Ящук

Шанувальники Володимира Дантеса ніколи й подумати не могли, що в ньому накопичилося стільки ніжності та любові до дітей. В суспільстві він заявляв, що є чайлдфрі, тож, яке здивувала публіка отримує кожного разу, коли бачить милу картину його взаємодії з дітьми.

Вова Дантес показав, як поїхав відпочивати з Кацуріною й дітьми

До слова, дівчина Дантеса, бізнесвумен Даша Кацуріна оприлюднила кадри в соціальній мережі Instagram, як вони кудись їдуть разом з її спадкоємцями. Володимир, своєю чергою, додав цей контент на особисту сторінку, розсекретивши, що відправилися на відпочинок.

Вова Дантес показав, як поїхав відпочивати з Кацуріною й дітьми

Втім, наймиліші відчуття викликає відео, на якому шоумен, лежачи в ліжку з 2-річним Іваном, виразно читає йому казку. Хлопчик з неабиякою цікавістю слухав Володимира. В цей час матуся Кацуріна наводила красу біля дзеркала.

Вова Дантес показав, як поїхав відпочивати з Кацуріною й дітьми

Варто зазначити, що нова дружина колишнього чоловіка Даші, співачка Надя Дорофєєва теж полюбила дітей Михайла Кацуріна. Вона також обожнює поширювати спільний контент з 7-річною Олександрою та 2-річним Іваном у своїх соціальних мережах. Цікаво, але попри таку щиру любов до нащадків коханого, артистка зізнається, що про свого первістка поки не думає, хоча шанувальники вже підозрювали її у вагітності.

Нагадуємо, Надя Дорофєєва відповіла, чи спілкується з ексчоловіком Володимиром Дантесом після розлучення. Її відповідь прозвучала одним коротким, але зрозумілим словом: “Ні”. Шоумен теж висловлювався, що не підтримує зв’язок з колишньою, адже їх більше нічого не поєднує.