|
16.02.2024 17:08

Виставила ніжку: колишня дружина Налчаджиоглу Лілія Реус продемонструвала, що втратив бізнесмен (ФОТО)

Автор: Юлія Ящук

Ідилія в шлюбі Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус тривала всього чотири місяці. Для пересічних громадян ця новина стала повною несподіванкою, оскільки вони бачили картинку щасливого та люблячого подружжя. Що ж насправді сталося між парою – достеменно невідомо. Втім, тепер у кожного з них своє життя.

Колишня дружина Налчаджиоглу Лілія Реус продемонструвала, що втратив бізнесмен

Бізнесмен майже відразу після розірвання відносин з Реус розпочав нові стосунки з моделлю та ведучою Анастасією. Зазначимо, що парочка часто оприлюднює спільний контент в соціальній мережі Instagram і зізнається одне одному в коханні, не приховуючи свого щастя.

Мурат Налчаджиоглу з новою дівчиною Анастасією

Сама ж Лілія Реус заявила, що вони з Налчаджиоглу досі офіційно не розлучилися. Однак вона не претендує абсолютно ні на що та просить дати їй спокій. Дівчина активно веде свій блог в Instagram і почала нове життя без колишнього чоловіка.

Нещодавно візажистка оприлюднила світлину, на якій продемонструвала переваги своєї фігури. Дівчина позувала в чорному костюмі з вирізом на ніжці. Бачимо, що Лілія має стрункі довгі ноги й тендітну фігуру, про яку мріють більшість дівчат.

В коментарях під дописом підписники подарували їй безліч компліментів, а також побажали їй справжнього жіночого щастя.

Нагадуємо, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу був двічі одруженим чоловіком. У 2019 році відбулося його офіційне розлучення зі співачкою Ані Лорак. Влітку 2023 року він одружився з Лілією Реус і вже восени почали ширитися чутки про їхнє розірвання шлюбу. Плітки Налчаджиоглу підтвердив в січні цього року й розповів про сильне кохання до нової дівчини Анастасії.