Колишня дружина Налчаджиоглу похизувалася розкішною фігурою у відкритому пляжному образі. Таку красу втратив

Колишня дружина бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, візажистка Лілія Реус продовжує ділитися кадрами з відпочинку на Балі. Показала свою фігуру в повний зріст у відкритому образі.

Нашумілі розмови про розлучення, а також офіційне підтвердження від Налчаджиоглу цієї інформації, Реус вирішує не коментувати. Дівчина обрала мовчазну позицію, тому, яка справжня причина розпаду їхнього союзу, можна тільки здогадуватися.

Мурат Налчаджиоглу проводить час в компанії моделей: Реус вже в минулому
Колишня дружина Налчаджиоглу похизувалася розкішною фігурою у відкритому пляжному образі

Мурат Налчаджиоглу на особистій сторінці в Instagram представив свою нову дівчину, модель Анастасію, запевнивши, що вона ніяк не пов’язана з рішенням розлучитися з Лілією. Таким чином він натякнув, що розірвати шлюб з колишньою дружиною була його ініціатива.

До речі, зараз візажистка оприлюднює у своєму фотоблогу кадри з відпочинку на Балі й, судячи з усього, вона оговталася від розлучення з бізнесменом. Так, дівчина поділилася новим фото, на якому позувала в повний зріст у відкритому образі на пляжі.

На знімку колишня дружина Налчаджиоглу показала свою витончену фігуру. Вона справді може похизуватися довгими стрункими ногами, плоским підтягнутим животом і тонкою талією. В коментарях під новим дописом фоловери висловили дівчині захоплення її виглядом.

Нагадуємо, Лілія Реус, попри мовчазну позицію, вперше прокоментувала розлучення з Муратом Налчаджиоглу. Дівчині в коментарях під одним з її фото висловили жаль, що їхня пара розпалася. Втім, сама візажистка не стала жалітися та плакати, а лише зазначила, що в житті буває все.

Сам Налчаджиоглу продовжує ділитися ідилією у стосунках з новою дівчиною, публічно зізнаючись їй в коханні. Зізнається, що зараз він справді щасливий.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?