|
17.03.2024 13:20

Ще не мама, і навіть не багатодітна: Джамала показала, як виглядала до популярності та всіх вагітностей

Відомо українська співачка Джамала здобула популярність не тільки в Україні, а й за її межами. Вона має шанувальників по всьому світові, а на сторінку виконавиці в Instagram підписалося майже мільйон читачів. В соцмережах зірка викладає інформацію про свої творчі досягнення та події з особистого життя.

Цього разу співачка замилувала шанувальників своїми архівними фото. На знімках юна Джа у Криму. Така щаслива й усміхнена, вона підкорила шанувальників своєю щирістю.

“АІ — це звісно прикольно, але тут не штучні спогади…”, – підписала допис співачка.

Джамала показала, як виглядала до популярності

Зірка не просто показала себе в юності, вона занурила підписників в солодку ностальгію. Вони з задоволенням згадували минулі роки та ділилися спогадами у коментарях.

“Ви теж любили Spice Girls”, “І в мене був такий плакат з “перчинками””, “Я теж так фотографувалась біля своїх постерів на стіні”, Я теж так фотографувалась біля своїх постерів на стіні. Так давно і тепло”, – написали підписники під постом.

Нагадаємо, дитинство виконавиці кримськотатарського походження пройшло у Криму. Тоді, родина співачки не була заможньою, тому Джамала з родиною тяжко працювала на плантаціях.

“Завдань було мільйон: підмітати двір, збирати каміння в городі, допомагати батькам з прибиранням і багато іншого. У 9 років я почала пасти баранів”, – пригадує зірка.

Джамала показала, як виглядала до популярності

Крім того, дівчинка часто хворіла. Був час, коли Україна могла залишитися без видатної співачки. Адже тяжка хвороба ледь не забрала у Джамали слух. На щастя, все обійшлося й зараз ми можемо насолоджуватися піснями виконавиці.