|
24.03.2024 17:35

Молодша на 17 років дружина героя шоу “Холостяк” Іраклі Макацарія привітала його з 39-річчям: “Моє кохання”

Дружина учасника шостого сезону популярного реаліті “Холостяк” привітала свого судженого з днем народження. У своєму Instagram, Ліза Чічуа виклала спільне з Іраклі фото та зробила милий підпис. На знімку, пара позує у стильних образах. Пара обіймається та ніжно посміхається у камеру.

“З днем народження тебе, моє кохання”, – написала 21-річна дружина Ліза.

Іраклі Макацарія показав, як відсвяткував 39-річчя

До того ж Ліза оприлюднила короткі відео зі святкування. У сторіс жінки видно, що подружжя зібрало близьких друзів у ресторані. Бізнесмен провів цей вечір у колі рідних йому людей.

Під дописом Лізи зібралося чимало привітань від підписників. Вони висловлювали свої найщиріші побажання та раділи разом з нею цій радісній події.

“Вітаємо з днем народження! Успіхів, досягнень мрій та втілення задумів!”, “Два діаманти! Радійте і будьте щасливі!”, “З найкращими побажаннями, вітаю Іраклі”, “Вітаю. Будьте щасливі”, – прокоментували допис підписникі.

Іраклі Макацарія показав, як відсвяткував 39-річчя

Нагадаємо, пара познайомилася на концерті. Іралкі засоромився та не зміг відразу підійти до дівчини. А вже після, набрався сміливості та став підкорювали Лізу подаруночками. Від спільних знайомих чоловік знав, що подобається обраниці та влучно використовував цю інформацію. Першу зустріч з коханою, Макацарія підсолодив грузинською чурчхелою.

Іраклі Макацарія показав, як відсвяткував 39-річчя

За два роки, бізнесмен освідчився коханій. Вони побралися 23 липня 2022 року. А вже за рік, 2 червня, у подружжя народився первісток. Іралкі був присутній на пологах, а побачивши власну дитину не зміг стримати емоції. Спадкоємця назвали Георгієм.