19-річна донька Олі Полякової вразила дивовижною схожістю з голлівудською зіркою: “Це що я?”

Маша Полякова виклала в мережу колажі себе та голлівудської авторки. Дивовижно, але старша донька королеви ночі дійсно схожа на Марію Фелікс.

Старша донька відомої української артистки Олі Полякової здивувала підписників своїми новими сторіс. 19-річна Маша виклала у Instagram фото-колаж, у якому порівняла себе з голлівудською зіркою Марію Фелікс. Окрім спільного ім’я мексиканську кіноакторку та модель та українську блогеру поєднують схожі риси обличчя.

“Це що я?”, – написала Марія під фото.

Маша Полякова здивувала схожістю на зірку Голлівуду
Маша Полякова здивувала схожістю на зірку Голлівуду

На фото, що виклала Маша, схожість дійсно вражає. Можна помітити, що в обох дівчат великі очі, виразні вилиці, схожа форма обличчя та чуттєві губи. На знімках, вони обидві у чорному вбранні. Головною відмінністю, напевно, є тонше підборіддя та інша форма брів у Марії Фелікс.

Маша Полякова здивувала схожістю на зірку Голлівуду
Маша Полякова здивувала схожістю на зірку Голлівуду

А ще нещодавно, Маша пишалася схожістю з зірковою мамою. Одним з останніх дописів блогерки є робота популярного у TikTok візажиста. На короткому відео, Єгор перевтілив дівчину ледь не до невпізнаваності. Хоча, шанувальники й без зайвого гриму відмічають дивовижну схожість Полякової та її старшої доньки, після магії макіяжу, риси стали ще біль подібними. Не дивно, що для даного відео була використана пісня Олі “Щоб не плакати, я сміюсь”.

Але не всі користувачі мережі оцінили перевтілення. На Марію, як і раніше, невдоволені люди виплескують свій негатив. Під дописом назбиралося чимало хейту.

“Як можна з такими грошима бути такою недоглянутою? Зуби жовті, губи сухі. Колір колосся зовсім не пасує”, “Така неприємна дівчина”, “Дівчині не пощастило із зовнішністю. Ні голосу, ні харизми. Навіщо йти по слідах мами й отримувати купу негативу у свій бік?”, – написали хейтери під відео.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.