Лілія Ребрик розповіла, чому назвала свою доньку Аделіною і який сенс заклала в ім’я: “Розгадка дуже проста”

Нещодавно у родині Диких відбулося поповнення. Щасливі батьки обрали для молодшої донечки досить рідкісне ім'я. Виявляється, пара заклала у нього символічне значення.

Українська телеведуча Лілія Ребрик нещодавно народила третю донечку. Декілька днів тому, жінка виклала пост у своєму Instagram, у якому повідомила, що вони з маленькою вже вдома. Також, вперше жінка назвала ім’я новонародженої. Родина обрала досить рідкісне та незвичне для українців ім’я – Адель.

Підписники жінки розділилися на два табори. Деякі підтримали пару та засипали маленьку компліментами, інші ж почали висловлюватися проти. На думку підписників, пара обрала зовсім не українське ім’я.

“Звичайно, ви маєте право називати дітей як завгодно. Тільки не забувайте де ви живете. Дуже гарне ім’я, але ж це не українське!”, “Фото прекрасні! Але ж… Невже немає нашого гарного імені? Українського?”, – написали підписники.

Лілія Ребрик пояснила, чому обрала рідкісне ім'я для молодшої доньки
Лілія Ребрик пояснила, чому обрала рідкісне ім’я для молодшої доньки

Лілія піддалася шквалу хейту та відповіла на дорікання підписників. Виявляється ім’я для новонародженої Аделіни обирали всім сімейством. Подружжю Лілі та Андрія допомагали їх старші донечки – Діана та Поліна. Щобільше, ім’я третьої донечки складається з літер, запозичених в іменах інших членів родини.

“Для всіх, хто так важко переймається, що ім’я нашої третьої донечки Аделіна. Несила більше мовчати. Розгадка дуже і дуже проста”, – акторка Ребрик.

Лілія Ребрик пояснила, чому обрала рідкісне ім'я для молодшої доньки
Лілія Ребрик пояснила, чому обрала рідкісне ім’я для молодшої доньки

Хейт переслідує її родину вже давно. Ще під час вагітності жінки, на родину сипався шквал негативних коментарів. Їх сенс пролягав у тому, що пара зважилася на народження третьої дитини, тільки щоб отримати статус багатодітної, а Андрія не забрали на війну та він зміг виїхати за кордон. Ще тоді, Ліля не розуміла претензій та мужньо відстоювала честь власної родини.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?